"NEKA SE NAPUŠI... GANDŽE"! Komšić imao neobičnan predlog za Milorada Dodika! MNOGO GA IZNERVIRALA JEDNA IZJAVA PREDSEDNIKA RS, A EVO I KOJA!

Autor:

Svet

26.11.2022

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšića mnogo iznervirala izjava Dodika.

"NEKA SE NAPUŠI... GANDŽE"! Komšić imao neobičnan predlog za Milorada Dodika! MNOGO GA IZNERVIRALA JEDNA IZJAVA PREDSEDNIKA RS, A EVO I KOJA!

Foto: Tanjug

Član Predsedništva BiH Željko Komšić sinoć je u Banjaluci prisustvovao svečanoj akademiji povodom Dana državnosti BiH.

- Ne mogu shvatiti logiku ljudi koji odbijaju slaviti Dan državnosti BIH. Ne ide mi u glavu. Izuzev ako nije logika da sve što ima obeležje BiH se odbaci, a živiš u BiH. Dakle, nema logike da Banja Luka i Republika Srpska ne obeležavaju 25. novembar - kazao je Komšić. Rekao je da je to praznik obnovljene državnosti BiH.

- To je simbol borbe s ovih prostora, pripadnika svih naroda, protiv fašizma. Simbol vizije Narodno-oslobodilačkog pokreta, kada je reč o budućnosti, na onakvom vremenu i mestu. Imati viziju za sistem i državu u tom vremenu je nešto veličanstveno - rekao je i dodao kako je veličanstveno da se BiH tada definisala kao zajednička država svih naroda, ni levo ni desno.

- To je jedan od najvećih dometa Narodno-oslobodilačkog pokreta i, pošteno govoreći, Tita i saradnika - a zatim je prokomentarisao izjavu Milorada Dodika, predsednika Republike Srpske da je "Željko Komšić izabrao Banjuluku za prvu "službenu posetu inostranstvu".

- Pa vidite, ja da sam nepristojan čovek, ja bih rekao da gospodin Dodik, da mu predlažem da se malo napuši... gandže. Ona smiruje živce, pošto je očito previše napet.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading