MILAN STANKOVIĆ PRAVI MELEM ZA RAK! Pevač se povukao na Svetu goru gde ima ZADATAK!

Autor:

Zabava

26.11.2022

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevač se u potpunosti posvetio veri.

MILAN STANKOVIĆ PRAVI MELEM ZA RAK! Pevač se povukao na Svetu goru gde ima ZADATAK!

Foto: instagram.com/printscreen

Milan Stanković

Pevač Milan Stanković se u potpunosti povukao iz javnog života i okrenuo veri i crkvi. Kako se navodi on pomaže manastiru Hilandar na Svetoj gori.

Foto: instagram printscreen

Milan Stanković se okrenuo veri

Naime, kako je ove godine Vaskrs proveo na Hilandaru, a i neretko posećuje manastire i boravi u njima, sveštenici su prepoznali njegovu iskrenost i dali mu određena zaduženja uz blagoslov. Milan pravi melem za rak, prenosi Kurir.

- Tačno je da Milan pomaže manastiru Hilandar. On dolazi u manastir i sam se prijavi da nešto pomogne u manastiru vezano za svakodnevne radove unutar monaške zajednice Hilandara. Sećam se da su mu skoro monasi kao blagoslov dali poslušanje iliti zadatak da pomogne u pripremi kozlica. To je melem protiv karcinoma koji se pravi i može se nabaviti na Svetoj gori - rekao je teolog Miloš Stojković.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Milan Stanković na Svetoj gori

Milan je i sam nedavno za medije govorio o verio.

- Kršten sam još kao beba da bih preživeo, a preživeo sam mnogo u svom kratkom životu. Svi mi imamo stremljenja, želje, planove, uspehe, ideje. Velike darove mi je dao Bog, a s tim ide i veliki krst. Ali u ludilu ovog vremena, duhovno slepi, gluvi i nemi, svegrešni, pale prirode, svi neminovno ozbiljno promašujemo i sa zakašnjenjem osetimo da bez logosa božjeg život nema života, niti smisla. To su potvrdili svi koji se življenjem ozbiljno bave. Sve nauke, filozofije, revolucije, ideologije limitirane su okvirom stvorenog, bez pristupa tajni Tvorca, uzroka. A sve se na kraju završava Gospodom, jer kroz njega je sve i postalo - rekao je Milan i dodao:

- Manastiri i svetootačko predanje su tu da nas uče i pomognu da postanemo hrišćani, što je vrhunska vrednost. Biti istinski hrišćanin stanje je duha koje nadilazi vreme i nakon telesne smrti prelazi u večno blaženstvo. Ali hajde za početak da naučimo da biti pravoslavni hrišćanin nije slobodan dan za jelo i piće za praznike, niti je brojanica okačena o retrovizor u kolima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading