PILETINA SE ZA PRSTE LEPI: Rada Manojlović priznala da voli mlađe momke, pa progovorila o INTIMI - ovo je najviše "radi"

Autor:

Zabava

25.11.2022

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović nedavno je raskinula vezu sa 9 godina mlađim kolegom, Harisom Berkovićem, a sada priznaje da joj takva razlika u godinama najviše prija.

PILETINA SE ZA PRSTE LEPI: Rada Manojlović priznala da voli mlađe momke, pa progovorila o INTIMI - ovo je najviše "radi"

Foto: ST/Vladimir Lukić

Rada Manojlović

Pevačica Rada Manojlović nedavno je u rodnom selu pokrenula novi biznis sa ocem, a sada se dotakla teme ljubavi i detalja svoje privatnosti, pa tako javnosti otkrila njen tip muškarca i prokomentarisala muško-ženske odnose.

Manojlovićeva je objasnila kako preferira mlađe, te ispričala i šta prvo primeti na muškarcu, ali i čime ona njih privuče.

Republika

Foto: ATA Images

Rada Manojlović voli mlađe muškarce

- Ja biram mlađe. Oči i osmeh mi skreću pažnju na nekoga, a od drugih najviše pohvala dobijam na račun nogu, kose i osmeha. Mada, bitnije je šta nosiš u sebi - kazala je Rada za Grand Online, pa istakla i zašto ni sa jednim glumcem ne bi snimala intimne scene:

- Stidljiva sam, tako da baš iz tog razloga nikad ne bih mogla da budem glumica - tvrdi pevačica.

Republika

Foto: ATA Images

Rada Manojlović ne bi mogla da bude glumica

Razgovarajući o muško-ženskim odnosima, te muškarcima i ženama uopšte, otkrila je kako se slaže s mišlju da "šta žena uradi, čovek ni da pomisli ne može".

- Muškarci uglavnom rade jednu stvar, eventualno dve, dok žene rade sve, od čuvanja dece, preko odlaska na posao, do održavanja kuće… E, to muškarci ne mogu da isprate ni u mislima - veruje Rada, koja je nedavno raskinula vezu sa devet godina mlađim kolegom, Harisom Berkovićem.

Republika

Foto: printskrin/TV Prva

Rada Manojlović progovorila o muškarcima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading