"MOJ DEČKO IMA DVE ŽENE" Naša pevačica smuvala MILIONERA, a sada progovorila o INTIMI i šokirala javnost detaljima veze

Autor:

Zabava

25.11.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Ademov izjavila je da joj je njen dečko rekao da ima dve žene, jer ona, bez šminke, ne liči na sebe.

"MOJ DEČKO IMA DVE ŽENE" Naša pevačica smuvala MILIONERA, a sada progovorila o INTIMI i šokirala javnost detaljima veze

Foto: Privatna arhiva

Nadica Ademov

Pevačica Nadica Ademov više ne krije da je srećno zaljubljena žena. Govoreći o svom izabraniku, međutim, mnoge je na trenutak zbunila, pošto je izjavila kako njen momak u stvari "ima dve žene".

- To je živa istina, ja privatno nikada nemam šminku, a kada izađem na scenu, ja sam druga žena. On meni stalno govori: "Ti, kada se probudiš, ti si jedna žena, a kada se našminkaš, totalno druga i nemam potrebe da tražim drugu, jer u tebi imam dve žene". On je srećan čovek - objasnila je pevačica, koja se zatim prisetila i svojih početaka.

Foto: instagram.com/ademovnadicaofficial

Nadica Ademov sa dečkom milionerom

Kako kaže, mnogo šta se pomenilo otkad se prvi put latila mikrofona, pa do danas. 

- Promenilo se, jer se sada mnogo bolje osećam. Drago mi je da me narod voli, da voli moju muziku i što im se dopada kako ja to radim, a i dokaz svega toga je što sam izbacila svoj prvi album koji je fantastično prošao - pohvalila se ona.

Kako se do sada mnogo puta opekla kada je u javnosti prestavljala partnere, mnogi su vremenom počeli da broje muškarce sa kojima je bila. To je, kaže ona, uopšte ne potresa.

Foto: instagram.com/ademovnadicaofficial

Nadica Ademov uživa u ljubavi

Samo neka broje, neka su oni živi i zdravi. Ja sam srećna i zaljubljena žena i meni je to najbitnije. Nikada u životu ne znaš da li je to to, ali kada je neko srećan, tada treba najviše da ćuti. Što se mene tiče ja sam krila to tri godine i, eto došao je taj period da se sazna za to i ja se nadam da će moja sreća da potraje večno, jer kad god da se saznalo nešto o mom privatnom životu to je znalo da "pukne" jako brzo – zaključila je Nadica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading