ZORANNAH PONOVO NA UDARU JAVNOSTI: Digla se kuka i motika zbog poslednje blogerkine objave, nećete verovati zbog čega je sad prozivaju (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.11.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Jovanović Zorannah ponovo na udaru javnosti zbog fizičkog izgleda.

ZORANNAH PONOVO NA UDARU JAVNOSTI: Digla se kuka i motika zbog poslednje blogerkine objave, nećete verovati zbog čega je sad prozivaju (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Modna blogerka i jedna od naših najuspešnijih influenserki Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, često se nalazi na meti kritika javnosti zbog previše fotošopiranih objava, a sada je atraktivna brineta ponovo izazvala lavinu negativnih komentare kada je objavila novi video-snimak na društvnoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Zorannah ponovo na meti kritika

Naime, Jovanovićeva je odabrala filter koji je skroz zamutio njeno lice, te joj je nos bio gotovo nevidljiv, što je naišlo na niz loših komentara, a neki su čak otišli i korak dalje, pa su blogerki uputili salvu uvreda na račun fizičkog izgleda.

"Gde joj je nos? Zorana ista Voldemort. Bukvalno lupila filter preko filtera", glasio je komentar jednog korisnika Tvitera.

 

 

Podsetimo, Zorannah je nedavno priznala da ima problem sa napadima panike zbog kojih uzima lekove. Ona je rešila da otvoreno govori o problemu, kao i na temu depresije.

- Ove sada lekove uzimam samo kada imam napad. Iskreno, to su jaki lekovi i ne želim da budem stondirana, uspavana i slično u svako doba dana. Pila sam druge lekove, koji su za depresiju, svakog dana, kao terapiju, oni ne uspavljuju i ne stvaraju zavisnost. Nažalost sa njima sam morala da prekinem, kada su napadi panike počeli češće da mi se dešavaju. Iskreno, život mi je bio mnogo bolji, kada sam bila na tim lekovima (antidepresiv je u pitanju). Tako da planiram da prestanem da pijem ove za anksioznost i vratim se njima. Jako je važno da lekove ne prepisujete sami sebi - otkrila je Jovanovićeva.

Foto: youtube.com/printscreen

Zorannah priznala da ima napade panike

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading