Rada Manojlović pokazala NOVOG MUŠKARCA: Nakon raskida sa Harisom, pevačica provocira bivšeg zgodnim frajerom!

Autor:

Zabava

14.10.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović po rečima fanova, počela je da provocira bivšeg dečka Harisa Berkovića objavama na storijima.

Rada Manojlović pokazala NOVOG MUŠKARCA: Nakon raskida sa Harisom, pevačica provocira bivšeg zgodnim frajerom!

Foto: instagram-Rada Manojlovic

Pevačica Rada Manojlović pre nekoliko dana objavila je da je raskinula dugogodišnju vezu sa Harisom Berkovićem, a već danas je objavila fotografiju popularnog frajera koji joj se očigledno sviđa

Rada je na svom profilu na Instagramu postavila fotku turskog zavodnika Džana Jamana, a sve je šokirala kada je u pozadini postavila i pesmu koju je otpevala u duetu sa Harisom "Pusti noći neka bole".

Republika

Foto: ATA Images

Rada Manojlović

 

Ovo je iznenadilo sve Radine fanove. Ipak, nije poznato i da li je Rada ovim potezom htela da isprovocira bivšeg dečka s kojim je do pre par dana bila u vezi. Kako se nedavno spekulisalo, razlog za Radin i Harisov raskid jeste pevačicino naglo zbližavanje sa Milanom Stankovićem, ali i protivljenje Berkovićevih roditelja njihovoj vezi.

Podsetimo, dosta se spekulisalo o odnosu Rade i Harisa, a onda je javnost ostala u šoku kada je isplivala ispovest za Republiku od strane rijaliti igrača da je plaćao pevačicu za intimne odnose

Međutim, Rada se oglasila za naš portal i poručila da aferu koju pokušava da joj nanese ,,paćenik" ne želi da komentariše. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading