Zorannah progovorila o muškarcu koji ju je dve godine MALTRETIRAO! Policija nije mogla ništa, ona POBEGLA u Ameriku!

Autor:

Zabava

14.10.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Jovanović Zorannah priznala da je bila žrtva maltretiranja.

Zorannah progovorila o muškarcu koji ju je dve godine MALTRETIRAO! Policija nije mogla ništa, ona POBEGLA u Ameriku!

Foto: Instagram.com

Popularna jutjuberka i influenserka Zorana Jovanović Zorannah iskreno je progovorila o traumatičnom iskustvu sa momkom koji ju je maltretirao i redovno dolazio na vrata stana.

Iako je policiji prijavila psihičko maltretiranje i nemile scene koje je preživljavala, oni nisu mogli ništa, a zabranu prilaska nije mogao da dobije jer je iz drugog grada, te je ona odlučila da ode u Ameriku iz koje se nije vraćala dve godine i nije spavala u svom stanu, otkrila je ona tada.

Ona je tada javno pokrenula pitanje ko joj garantuje da je taj muškarac neće povrediti, silovati i nauditi joj, nakon čega je dobila veliku podršku javnosti.

Podsetimo, Zorannah neretko pokušava da podigne svest o nasilju, kao i da se uvek osvrne na teme i stravične događaje koje pogode javnost, te uvek stane u odbranu žrtve, a svoje pratioce zamoli da vode računa o sebi, ali i drugima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading