Aleksa Balašević pokazao kuću u Istri! Pokojni kantautor je za ovu nekretninu od 200 kvadrata ISKEŠIRAO 400.000 evra! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.10.2022

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Balašević ima velelepnu vilu u Istri.

Aleksa Balašević pokazao kuću u Istri! Pokojni kantautor je za ovu nekretninu od 200 kvadrata ISKEŠIRAO 400.000 evra! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/balasevicaleksa

Sin pokojnog kantautora Đorđe Balaševića Aleksa Balašević pokazao je prvi put fotografije porodične vile u Istri koju je pokojni kantautor kupio 2019. godine,

Radi se o velelepnom izdanju koje izgleda kao iz filmova, a uz kuću je i bazen gde se porodica može opuštati. Radi se o nekretnini od 200 kvadrata za koju je iskeširano 400.000 evra.

Na prvoj fotografiji možemo videti kako izgleda velelepno izdanje iz ptičje perspektive, dok na ostalim vidimo pogled, ali i bazen u kojem porodica može da se opušta tokom letnjih dana.

- Za sve je kriv moj ortak Zole, to moram da kažem. Tog dana doneo je žurnal sa čudesnim pejsažem... - Ajmo mi u Istru - reko je - tamo žive vile... Ma, daleko je... Al’ kad već žive, same su krive... I, eto nas - govorio je Đole, prenosi 24 sedam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading