ČULI SMO DA SMO GLAVNO JELO: Heroj Zvezde SPUSTIO NA ZEMLJU Lesora posle velike pobede!

Autor:

Sport

08.12.2022

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika pobeda crveno-belih u prvom derbiju u Evroligi.

ČULI SMO DA SMO GLAVNO JELO: Heroj Zvezde SPUSTIO NA ZEMLJU Lesora posle velike pobede!

Foto: Starsport

Nemanja Nedović i Kevin Panter

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan sa 76:73 u meču 12. kola Evrolige i tako zabeležili trijumf u prvom srpskom derbiju u istoriji Evrolige.

Heroj crveno-belih je bio Nemanja Nedović, koji je na dve sekunde do kraja pogodio trojku iz ćoška, posle dodavanja Luke Vildoze, čime je utišao prepunu "Arenu".

-Šta da kazem. Mislim da je ovo najbolji osećaj ikad, borili smo se u ovakvoj atmosferi, to je sjajno. Nisam pogodio nijedan šut na utakmici, ali sam bio siguran 100% da ću dati poslednji . Velika pobeda za nas - izjavio je Nedović neposredno posle pobede za "Sport klub".

Foto: Starsport

Nedović je vodio Zvezdu sa 20 poena

Ovo je inače bila jedina trojka srpskog rerpezentativca na celom meču, pošto je pre toga promašio čak šest šuteva za tri poena.

On je takođe pecnuo i Matijasa Lesora, koji je imao jednu nesportsku izjavu pred ovaj derbi.

- Čuo sam da smo glavno jelo danas. Znate, nismo bili ukusni, to je sigurno. Verovali smo da ako ostanemo blizu u utakmici do poslednje četvrtine, imaćemo šansu za pobedu. Luka je odigrao sjano, dva velika šuta i asistencija na kraju, stvarno velika pobeda - zaključio je Nedović.

Ovom pobedom, Crvena zvezda je došla do skora od po šest pobeda i poraza, čime je dodatno pobegla velikom rivalu, koji trenutno ima četiri trijumfa, ali i osam poraza.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading