OVO JE 25 GODINA MLAĐA DEVOJKA VODITELJA: Peja zamenio pevačicu sa fatalnom crnkom! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.12.2022

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Pejić Peja kraj sebe ima 25 godina mlađu devojku, za koju svi kažu da je fatalna žena.

OVO JE 25 GODINA MLAĐA DEVOJKA VODITELJA: Peja zamenio pevačicu sa fatalnom crnkom! (FOTO)

Foto: Republika.rs/M. Gvero

Voditelj i bivši suprug pevačice Zlate PetrovićZoran Pejić Peja, ljubi 25 godina mlađu fatalnu crnku Draganu, a svojevremeno je rekao kako su ga njene godine podmladile.

Peja i atraktivna crnka venčali su se pred tri godine na Ibici, i od tada uživaju u svakom trenutku zajedničkog života.

Foto: Instagram.com, Printscreen

Zoran Pejić Peja i Dragana

 

Peja je istakao da je njegova supruga pre svega jedna velika dama i divna osoba, te da je on zahvaljujući njoj jako voljen čovek.

Neposredno pred svadbu, u medije je dospela vest da je Peja Dragani platio ugradnju silikona u grudi, kao i da je tražila da on uradi zube.

- Njena je želja bila da ona meni pokloni zube, a moja želja je da ona uradi grudi. Ona je ispunila moje želje posle godinu dana, a ja sada ispunjavam njene - rekao je Peja tada, pred Draganinu operaciju.

Voditelj često radi i kao voditelj slavlja širom Evrope, odakle nosi brojne uspomene.

Tokom svoje dugogodišnje karijere, Peja je posetio mnoge poznate gradove, ali uprkos zahtevnom radnom vremenu u Parizu, ova prestonica u njegovom srcu ima posebno mesto.

Foto: Instagram.com

Zoran Pejić Peja i Dragana na odmoru

 

- Njihova veselja su maratonska, ali oni su tako velika gospoda i džentlmeni oni odmah vode na Šanzelize i ima jedan fin restoran gde mi obično jedemo škampe, dagnje i jastoge, puževe i to je tamo takav specijalitet koji se služi na jednom ogromnom ovalu punom leda. Taj ugođaj i te večeri i druženja, to je nešto posebno - izjavio je voditelj.

Nikada nije krio da od svog posla odlično zarađuje, a novac se uvek trudio i da pametno iskoristi.

- Ja sam tamo godinama radio, mnogo sam para zaradio i kuće i stanove sada imam sve zbog Pariza. Bilo je teško, ali jako lepo jer smo se družili - kaže Peja.

Podsetimo, voditelj je bio u braku sa Zlatom Petrović sa kojom ima sina, a drugi put je na "ludi kamen" stao u 52. godini i to na tajnom venčanju na plaži u Španiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading