Nezaboravno zimovanje uz Triglav osiguranje

Autor: Promo

Vesti

26.12.2022

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz Putno osiguranje bićete bezbrižni tokom zimskog odmora.

Nezaboravno zimovanje uz Triglav osiguranje

Foto: Adobe

Uz Putno-zdravstveno osiguranje i ugovoreni ski rizik do maksimalne ugovorene sume bićete bezbrižni tokom zimskog odmora i u slučaju da se desi nešto neočekivano.

 

Volite šetnje kroz prelepe šumske krajolike, a o skijanju da i ne govorimo. Već ste bukirali termin u nekom od poznatih skijališta. Jedva čekate da se odmorite i zimovanje provedete sa porodicom. Biće to avantura za pamćenje. Sreći vaših mališana nema kraja. Grudvaćete se, skijati i uživati na svežem vazduhu. A nakon aktivnog dana na otvorenom, moći ćete da se opustite uz dobru večeru, čašu kuvanog vina, priču i smeh.

Stvari se ove godine odvijaju po planu, sve je baš onako kako treba i uskoro počinjete da se pakujete. S obzirom na to da ste pasionirani skijaš i rado osvajate i malo opasnije vrhove svakako ćete posetiti neku od poslovnica Triglav Osiguranja a.d.o ili partnersku turističku agenciju, kako biste ugovorili polisu Putnog-zdravstvenog osiguranja, sa pokrićem za skijanje, a koja štiti osiguranike od nezgoda, bolesti i nepredviđenih neprijatnosti. Ako ste zatrpani obavezama i nedostaje Vam vremena, sve se može rešiti i sa nekoliko klikova na e.Triglav portalu. Na taj način ostvarićete i 10 % popusta, a uz pomoć Triglav testa možete proveriti i koliko ste dobar i odgovoran skijaš.

Kada se nađete van zemlje, naš partner Europ Assistance dostupan Vam je 24 sata na tel: + 381 11 41 44 105. Isto tako, ako imate pristup internetu/wi-fi mreži, štetu možete prijaviti jednostavnim skeniranjem QR koda sa naše stranice i to bez dodatnih troškova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading