Dopunsko osiguranje lica od nastupanja teških bolesti!

Autor:

Vesti

07.12.2022

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Od decembra 2022. godine Triglav Osiguranje Beograd u svojoj ponudi ima novo dopunsko osiguranje uz osiguranje života.

Dopunsko osiguranje lica od nastupanja teških bolesti!

Foto: Adobe Photo

Reč je o jedinstvenom Dopunskom osiguranju od nastupanja teških bolesti koje će Vam olakšati finansijske obaveze u slučaju neophodnog lečenja. Osigurati se mogu lica starosti od 14. do 65. godine, tako da prilikom isteka osiguranja nisu starija od 75 godina. 

Ovo dopunsko osiguranje prati trajanje osnovnog životnog osiguranja, a može se ugovoriti uz proizvode Triglav – pravi izbor i Miran san i to kroz osnovni ili prošireni paket.

Osnovnim paketom je obuhvaćeno 9, a proširenim 22 teške bolesti, drugo lekarsko mišljenje, osiguranje dece osiguranog lica od teških bolesti i genetska analiza Triglav DNK.

Osiguranjem dece od nastupanja teških bolesti osiguravač će detetu osiguranika, u slučaju prve pojave jedne od 19 teških bolesti, isplatiti osiguranu sumu u skladu sa uslovima osiguranja.

Ukoliko je izvršena isplata osigurane sume osiguraniku na ime nastanka jedne od teških bolesti, omogućena je refundacija dela troška za izvršenu Genetsku analizu Triglav DNK u mreži Triglav partnera za decu osiguranika.

Drugo lekarsko mišljenje (MSO) pruža uslugu osiguranicima sa dijagnozom određene bolesti da svoju dijagnozu, a što je i važnije plan lečenja, daju na evaluaciju stručnjacima u nekoj od svetski priznatih zdravstvenih ustanova.

Prošireni paket nudi mogućnost i delimične isplate osigurane sume, već kod prve naznake bolesti u skladu sa uslovima osiguranja.

Teške bolesti su svrstane u 4 grupe, tako da se iz svake od njih može isplatiti 100% ugovorene osigurane sume.

Triglav Osiguranje, Beograd

Triglav osiguranje deo je Grupe Triglav, jedne od najvećih osiguravajuće-finansijske grupacija u jugoistočnoj Evropi. Na srpskom tržištu prisutna je od 2006. godine. Nakon značajne organizacione transformacije beleži značajnu ekspanziju u poslovanju sa konstantnim rastom tržišnog udela portfolija. Sa skoro 800 zaposlenih i preko 30 prodajnih mesta u sopstvenoj mreži, Triglav osiguranje, Beograd u mogućnosti je da tržištu Srbije pruži kompletnu ponudu neživotnog i životnog osiguranja, donoseći pri tome iskustvo sa razvijenih tržišta iz regiona. Zauzima 5. poziciju na tržištu Srbije.

Grupa Triglav

Grupa Triglav sa svojim znanjem, iskustvom i finansijskom snagom već više od 120 godina opravdava poverenje klijenata, da će se najbolje pobrinuti za njihovu sigurnost i budućnost. Ključni stubovi poslovanja su osiguranje i upravljanje imovinom. Najveća osiguravajuća i finansijska grupacija u regionu Adria te jedna od vodećih u jugoistočnoj Europi, posluje u šest zemalja i na sedam tržišta na kojima zapošljava preko 5200 ljudi. Triglav grupa zadržava čvrstu finansijsku stabilnost, visoku adekvatnost kapitala i profitabilnost poslovanja, što potvrđuju i visoke ocene kreditnog rejtinga »A«, od strane dve priznate kreditne agencija. Glavne vrednosti društva su agilnost, jednostavnost i pouzdanost, a misija je stvaranje sigurnije budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading