Triglav osiguranje - "Sve će biti u redu"

Autor:

Vesti

07.11.2022

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sve će biti u redu“ je izraz ohrabrenja koji nam je poznat iz svakodnevnog života.

Triglav osiguranje - "Sve će biti u redu"

Foto: shutterstock

To kažemo kada prijatelju želimo da pružimo utehu, pomoć i podršku.

Triglav Osiguranje je od 1. novembra 2022. godine pokrenulo online medij "Sve će biti u redu“, sa ciljem da na profesionalan, razumljiv, precizan, ali jednostavan način pruži savete, objašnjenja i podeli važne priče sa korisnicima. Sadržaj ovog interesantnog sajta obezbediće bolje razumevanje potreba i proizvoda osiguranja, kao i podizanje svesti o značaju adekvatne osiguravajuće zaštite.

www.svecebitiuredu.triglav.rs je portal koji svojim posetiocima nudi raznoliko putovanje kroz brojne teme sa korisnim i interesantnim sadržajem. Biće tu mnoštvo članaka, vizuelno prijemčivih infografika, bogatih različitim podacima i edukativnih online testova.

Za proizvode osiguranja često čujemo da su isuviše komplikovani, jer "ko može da razume ono napisano sitnim slovima“. Mi želimo da dokažemo suprotno i razbijemo mitove jednostavnim savetima za bezbrižnu svakodnevnicu. Portal je namenjen širokoj publici i svojim sadržajem će odgovoriti njenim specifičnim interesovanjima. Namera nam je da posetiocima pružimo podršku pri prolasku kroz razne životne faze i događaje i usmerimo ih da donesu bolje odluke, kada je osiguranje u pitanju.

Portal "Sve će biti u redu“ je deo sveobuhvatnog ekosistema eksternih i internih medija Triglav grupe. Iako osiguranje za mnoge  deluje komplikovano, vodeća osiguravajuća grupacija u ovom regionu, Triglav grupa, poseduje znanje i ekspertizu da našoj publici pomogne da izađe na kraj sa sitnim slovima.

Triglav Osiguranje, Beograd

Triglav osiguranje deo je Grupe Triglav, jedne od najvećih osiguravajuće-finansijskih grupacija u jugoistočnoj Evropi. Na srpskom tržištu prisutna je od 2006. godine. Nakon značajne organizacione transformacije beleži značajnu ekspanziju u poslovanju sa konstantnim rastom tržišnog udelaportfolija. Sa skoro 800 zaposlenih i preko 30 prodajnih mesta u sopstvenoj mreži, Triglav osiguranje, Beograd u mogućnosti je da tržištu Srbije pruži kompletnu ponudu neživotnog i životnog osiguranja, donoseći pri tome iskustvo sa razvijenih tržišta iz regiona. Zauzima 5. poziciju na tržištu Srbije.

Grupa Triglav

Grupa Triglav sa svojim znanjem, iskustvom i finansijskom snagom već više od 120 godina opravdava povjerenje stranaka i drugih dionika. Njena misija je da stvara sigurniju budućnost. To je najveća osiguravajuća i finansijska grupa u Adria regiji i jedna od vodećih u jugoistočnoj Evropi, koja posluje u šest država i na sedam tržišta i šire u međunarodnom smislu kroz partnersko povezivanje sa društvima za posredovanje, zastupanje i reosiguranje. Ključni stubovi njenog poslovanja su osiguranje i upravljanje imovinom. Zapošljava preko 5.200 ljudi. Triglav grupa zadržava čvrstu finansijsku stabilnost, visoku adekvatnost kapitala i profitabilnost poslovanja, što potvrđuju i visoke ocjene kreditnog rejtinga »A«, od strane dviju priznatih kreditnih agencija. Glavne vrijednosti društva su odzivnost, jednostavnost i pouzdanost. Njena vizija je postaviti standard za izvanredno korisničko iskustvo - bilo kada i bilo gdje. Sa održivom orijentacijom poslovanja razvojno je orijentisano okruženje za zaposlene, povezana sa partnerima i stabilna, sigurna i isplativa investicija za investitore.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading