PARTIZAN DOBIJA RIVALA: Evo ko čeka crno-bele na žrebu!

Autor:

Sport

07.11.2022

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrlo bitan dan za sve navijače FK Partizan.

PARTIZAN DOBIJA RIVALA: Evo ko čeka crno-bele na žrebu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana naći će se danas u 14 časova na žrebu za 1/16 finala Lige konferencija, kao jedini srpski predstavnik u Evropi u prolećnom delu takmičenja.

Crno-beli su tokom grupne faze LK zauzeli drugo mesto u grupi, iza francuske Nice i rivali u nokaut fazi biće im timovi koji su završili na trećem mestu u Ligi Evrope.

Potencijalni protivnici Partizana su: AEK Larnaka, Bodo, Braga, Lacio, Ludogorec, Karabag, Šerif i Trabzon. Prvi meč će crno-beli 16. februara igrati prvi meč kao gosti, dok je revanš sedam dana kasnije.

Foto: Starsport

Gordan Petrić, trener FK Partizan

Zanimljivo, trener Partizana Gordan Petrić u subotu je poručio da bi na žrebu voleo da izvuče možda i najtežeg rivala.

Voleo bih da izvučemo Lacio jer je lep grad, a dobre su i pice i špagete. Svi protivnici su kvalitetni. Voleo bih Lacio - jasan je bio Petrić.

Deluje svakako da je ekipa Lacija, za koju nastupa Sergej Milinković-Savić, najteži mogući rival na današnjem žrebu, a kao ozbijlnio protivnici se ističu i Braga i Trabzon. Sa druge strane, u poželjne rivale svakako spadaju AEK Larnaka,  Ludogorec i Šerif.

Pomenućemo i to da se, uz Partizan, u grupi povlašćenih timova na žrebu nalaze Anderleht, Bazel, Kluž, Dnjipro, Fiorentina, Gent i Leh.

Takmičenje u Ligi konferencija se nastavlja tek u februaru, kada su na programu utakmice osmine finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading