ON JE KRIV ZA SVE! Grobari STREPE: Partizan U PROBLEMU pred plej-of Lige konferencija!

Autor:

Sport

04.11.2022

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel sa Česima može skupo koštati crno-bele, iako je prvobitni cilj ostvaren, ostaje žal za prvim mestom u grupi i direktnim plasmanom u nokaut fazu najmlađeg evropskog takmičenja.

ON JE KRIV ZA SVE! Grobari STREPE: Partizan U PROBLEMU pred plej-of Lige konferencija!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Partizan - Slovacko

Rezervista Slovackog Ondrej Mihalik postigao je "srećan gol" u Humskoj, pošto ga je lopta zakačila nakon šuta Tomiča, koji je Partizan koštao direktnog plasmana u osminu finala Lige konferencija. Umesto direktnog prolaza u nokaut fazu, crno-beli će put potražiti kroz plej-of, gde ga čeka izuzetno težak posao.

Naime, "Parni valjak" će odigrati dvomeč sa jednim od timova koji su takmičenje u grupi okončali na trećem mestu, a to su:

Bodo/Glimt, AEK Larnaka, Ludogorec, Braga, Šerif, Lacio, Karabag, Trabzon.

Već na prvi pogled je jasno da bi Partizan, ukoliko dobije Lacio ili Bragu, jako teško mogao proći dalje. Radi se o izuzetno kvalitetnim ekipama, koje dolaze iz jačih liga i imaju višestruko veći budžet. 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Sergej stiže u Humsku?

Ako se poslužimo podacima renomiranog "Transfermarkt-a", šampion Turske Trabzon vredi čak četiri puta više od Partizana (145 miliona evra, naspram 36), dok je tim Ludogoreca procenjen na oko 32 miliona.

Sa druge strane, crno-beli imaju dosta vredniji sastav od četiri potencijalna rivala, a reč je o Bodo/Glimtu (21,8 miliona), Šerifu, AEK Larnaki i Karabaku - svi oko 13 miliona evropskih novčanica.

Dakle, "Grobari" sa strepnjom čekaju žreb u Nionu, koji je zakazan za ponedeljak, i nadaju se da će im kuglice dodeliti nekog od poželjnih rivala, kako bi izbegli eliminaciju iz Evrope već na prvom stepeniku posle grupne faze.

Podsećanja radi, Partizan je završio kao drugoplasiran u grupi D, iza Nice, a ispred Kelna i Slovackog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Filip I Lika

04.11.2022 17:17

Bolje da smo ostali bez TRENERA. Ovaj remi za nas je PORAZ !