BAKSUZ: Ovo nikako ne valja

Autor:

Sport

01.11.2022

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači proklinju sudbinu.

BAKSUZ: Ovo nikako ne valja

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović i Pavel Račkovski u razgovoru

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 21 čas u Humskoj igraju poslednji meč grupne faze Lige konferencija, kada će pokušati da overe plasman u nokaut fazu, a rival će im biti Slovacko.

UEFA je odlučila da za pomenutu utakmicu delegira sudijsku ekipu iz Poljske, na čijem čelu će biti Pavel Račkovski.

Republika

Foto: Starsport

Pavel Račkovski

Njegovi pomoćnici biće Radoslav Siejka i Adam Kupsik, dok će četvrti arbitar biti Pavel Malec.

Inače, Račkovski je čovek koji je šest puta sudiju reprezentaciji Srbije ili našim klubovima, a u tim utakmicama mi kao država imamo negativan skor.

Dva puta je delio pravdu našem nacionalnom timu, a "Orlovi" u tim mečevima imaju polovičan učinak (pobeda nad Litvanijom i poraz od Norveške).

Jednom je delio pravdu Partizanu, a crno-beli su te 2015. godine u Ligi Evrope kod kuće izgubili od Atletik Bilbaa sa 2:0.

Republika

Foto: Starsport

Pavel Račkovski

Sudio je i meč Crvena zvezda - CSKA Moskva u nokaut fazi Lige Evrope pre četiri godine, kada nije bilo golova.

Poraz je na meču na kom je on delio pravdu doživela i Vojvodina, koja je u Novom Sadu rezultatom 2:0 izgubila od Sampdorije, ali je prošla dalje zbog ubedljivog trijumfa u Italiji (4:0).

Na kraju, jedini srpski klub kom je Račkovski doneo sreću bio je subotički Spartak, koji je sa 2:0 pobedio Spartu iz Praga.

Na kraju, može se reći da je poljski arbitar baksuzan za naše predstavnike, ali bi "Parni valjak" u četvrtak mogao da preokrene situaciju, pa da Račkovski postane poželjan u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading