TAJNI NOĆNI SASTANAK VAZURE I BJEKE! Otkrili da li su pričali o izborima u FSS! (FOTO)

Autor:

Sport

01.11.2022

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema mira u srpskom fudbalu.

TAJNI NOĆNI SASTANAK VAZURE I BJEKE! Otkrili da li su pričali o izborima u FSS! (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Miloš Vazura i Nenad Bjeković

Izborna skupština u Fudbalskom savezu Srbije, koja je bila zakazana za ponedeljak 31. oktobar od 14 časova, nije održana.

Mnogi delegati nisu se pojavili, pa nije bilo dovoljno prisutnih kako bi se napravio kvorum. Sve je pomereno za 24 sata, ali je izvesno da Srbija neće dobiti novog predsednika fudbalskog Saveza, već da će se to desiti tek posle Svetskog prvenstva u Kataru.

Stigla je i reakcija iz FIFA i UEFA čiji su predstavnici Elkan Mamadov i Luka Nikola bili u Staroj Pazovi, te su naveli da će biti reakcije ako se sličan scenario ponovi i u utorak, kada je zakazana nova skupština.

Delegati sa istoka i zapada okrenuli su leđa Nenadu Bjekoviću i nisu stigli u Kuću fudbala, a ostaje da se vidi šta će se sve dešavati u utorak.

Noć posle drame u Staroj Pazovi nastala je i jedna jako zanimljiva fotografija. Naime, Nenad Bjeković je viđen u društvu generalnog direktora FK Partizan, Miloša Vazure. Zbog čega se Bjeković sastao sa čelnikom Partizana?

Republika

Foto: Društvene mreže

Miloš Vazura i Nenad Bjeković

 

Miloš Vazura se nije javljao na telefon da nam objasni ovu situaciju, a nije odgovarao ni na poruke, dok je Nenad Bjeković imao odgovor na, neočekivano, pitanje.

- Viđamo se mi ponekad - rekao je Bjeković, a na pitanje šta je bila tema poslednjeg razgovora odgovorio je:

- Došao je da mi čestita slavu.

Nova izborna skupština u Fudbalskom savezu Srbije zakazana je za utorak, 1. novembar, u 14 časova i biće zanimljivo videti šta će se sve dešavati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
gost

01.11.2022 08:59

Plakanje