SRBIJI TREBA STABILNOST UOČI MUNDIJALA: Predstavnici UEFA i FIFA zabrinuti zbog odlaganja izbora za predsednika FSS!

Autor:

Sport

31.10.2022

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se iz evropske i svetske kuće fudbala - ne dopada im se situacija oko Izborne skupštine FSS, ali čekaju 24 časa, kao što to predviđa Statut.

SRBIJI TREBA STABILNOST UOČI MUNDIJALA: Predstavnici UEFA i FIFA zabrinuti zbog odlaganja izbora za predsednika FSS!

Foto: Nikola Mutić

Izborna skupština Fudbalskog saveza Srbije odložena je za utorak zbog nedostatka kvoruma, što je zabrinulo predstavnike UEFA i FIFA. Luka Nikola, koji je u Staru Pazovu stigao ispred "evropske kuće fudbala" poručio je da je Srbiji potrebna "stabilnost" pred Svetsko prvenstvo u Kataru, uz žaljenje zbog nedostatka kvoruma od 43 delegata.

On je podvukao da će međunarodni predstavnici u našoj zemlji ostati do sutra, kako bi ispratili izbore do kraja, a potom će o razvoju situacije izvestiti svoje matične institucije.

U sličnom tonu govorio je i reprezent FIFA Elkan Mamadov, koji se složio sa svojim kolegom, uz nadu da će u utorak sve proteći u najboljem redu.

Danas nismo uslove za održavanje Skupštine, nismo imali kvorum, tako da se u skladu sa Statutom sednica može održati sutra u isto vreme, sa predviđenim istim dnevnim redom - objasnio je Stojan Radošević, iz komisije za sprovođenje izbora.

Podsetimo da je izbor Nenada Bjekovića na čelo FSS odložen zbog nedovoljnog broja prisutnih delegata, a tokom dana u našoj kući fudbala urnebesan komentar imao je i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, koji se u prolazu "šmekerski" našalio sa novinarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading