NOVINARI, HOĆETE LI SPISAK DA VAM KAŽEM? Urnebesan komentar selektora Stojkovića u Staroj Pazovi! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.10.2022

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor se našalio u svom stilu.

NOVINARI, HOĆETE LI SPISAK DA VAM KAŽEM? Urnebesan komentar selektora Stojkovića u Staroj Pazovi! (VIDEO)

Foto: Republika

Dragan Stojković Piksi u Staroj Pazovi

U ponedeljak je na programu Izborna skupština FSS, koja je pomerena usled problema sa kvorumom, a u "kući fudbala" u Staroj Pazovi obreo se i selektor "Orlova" Dragan Stojković Piksi.

U momentu kada je Stojković prolazio pored novinara, oni su se "kao osice" okupili oko njega, na šta je Stojković imao urnebesan komentar.

- Kol'ko vas je... Hoćete li spisak da vam kažem? - prokomentarisao je Stojković, aludirajući na informaciju oko putnika za Mundijal u Kataru, koju cela nacija sa nestrpljenjem čeka.

Podsetimo, od 14 časova je trebala da počne skupština na kojoj je Nenad Bjeković trebalo da bude izabran za prvog čoveka FSS, ali sva je prilika da će ona biti odložena jer nije prisutno bar 43 delegata, što je minimnum za kvorum.

Svetsko prvenstvo je na programu od 20. novembra do 18. decembra, a Srbija će u grupnoj fazi odmeriti snage sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading