OGLASIO SE PIKSI UOČI MUNDIJALA i bacio Srbiju u trans!

Autor:

Sport

30.10.2022

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor "orlova" zapalio vatru!

OGLASIO SE PIKSI UOČI MUNDIJALA i bacio Srbiju u trans!

Foto: Starsport

Dragan Stojković

Selektor Fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi otkrio je u razgovoru za zvanični sajt FIFA ciljeve naše selekcije na predstojećem Mundijalu u Kataru.

On je istakao da sa Srbijom želi plasman u osminu finala šampionata sveta, čime bi ponovili rezultat iz 1998. godine na Mundijalu u Francuskoj. Tada nas je zaustavila Holandija - 2:1.

- To je jedan od naših ciljeva. To što smo među 32 tima na Mundijalu pokazuje da imamo kvalitet i da nismo tu slučajno. Ne idemo u Katar da budemo turisti već da ostvarimo nešto na šta ćemo moći da budemo ponosni. Cilj nam je da se nađemo u osmini finala iako neće biti lako. Možemo to, sposobni smo i daćemo sve da to i učinimo - rekao je Dragan Stojković.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

- Moj cilj je, naravno, da pobeđujem, ali želim da to radim sa stilom. Želimo da ihramo dobar fudbal, moderan, brz, napadački. To je ono što navijači očekuju kada dođu na stadion. Cilj koji smo imali omogućio nam je da nađemo dobar balans između igranja na rezultat i da igramo sa stilom. To je ono što nam je pomoglo da se kvalifikujemo - zaključio je Piksi.

Srbija svoj prvi meč na Mundijalu igra protiv Brazila 24. novembra od 20 časova. Naredni duel je sa selekcijom Kameruna, 28. novembra od 11 sati, kao i duel sa Švajcarskom, 2. decembra, takođe od 11 sati.

Svetsko prvenstvo u Kataru uskoro počinje 20. novembra utakmicom između domaćina Katara i Ekvadora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading