SRBIJO, SLAVI! Fantastična vest za Piksija pred Svetsko prvenstvo u Kataru

Autor:

Sport

22.10.2022

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško da je selektor "Orlova" mogao da čuje bolju vest.

SRBIJO, SLAVI! Fantastična vest za Piksija pred Svetsko prvenstvo u Kataru

Foto: Starsport

Reprezentativac Srbije Luka Jović je prošle nedelje doživeo povredu i ljubitelji fudbala u našoj zemlji su se pribojavali da bi odlični centarfor mogao da propusti Mundijal u Kataru. Ipak, Jović će na radost svih, biti spreman za Svetsko prvenstvo.

Njegov klub, Fiorentina, je u 11. kolu Serije A dočekao Inter, a srpski napadač se našao na klupi za rezerve. Međutim, kako rezultat nije bio povoljan po "Violu" (1:2 u tom trenutku), trener ljubičastih Vinćenco Italijano je u 53. minutu poslao Jovića na teren, koji je do kraja utakmice uspeo i da se upiše u strelce.

To što je Srbin zatresao mrežu je fantastična vest i za selektora "Orlova" Dragana Stojkovića Piksija.

Na kraju, utakmica na stadionu "Artemio Franki" završena je pobedom "Neroazura" rezultatom 4:3.

Inter je na tom meču poveo već u drugom minutu preko Nikola Barele, a Lautaro Martinez je u 15. duplirao prednost gostiju iz Milana.

Artur Kabral je u 33. sa bele tačke prepolovio zaostatak Fiorentine, pa se rezultatom 1:2 otišlo na poluvreme.

Džonatan Ikone je na isteku jednog sata igre poravnao rezultat, a novu prednost Interu doneo je Lautaro novim golom na meču, pošto je u 73. minutu realizovao jedanaesterac.

U 90. minutu je zablistala srpska veza, pošto je Jović dao gol za novo izjednačenje i to na asistenciju Nikole Milenkovića koji mu je glavom spustio loptu nakon kornera koji je izveo Aleksa Terzić.

Na kraju, ipak je pobedu Interu u četvrtom minutu sudijske nadoknade doneo Henrik Mkitarjan.

Osim Jovića, sa klupe u ekipi Fiorentine je u igru ušao i Aleksa Terzić, u 82. minutu, a Nikola Milenković je odigrao ceo meč. Na drugoj strani priliku sa klupe za rezerve nije dobio Aleksandar Stanković, sin Dejana Stankovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Миња

24.10.2022 07:36

... Стварно срећа.... Без њега би били изгубљени.