Ovo je Crnogorac kog je od Ive Grgurić maznula Dunja Jovanić: Ozbiljan je frajer, a jutjuberka se ne skida sa njega! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.10.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dunja Jovanić uhvaćena sa bivšim dečkom Ive Grgurić!

Ovo je Crnogorac kog je od Ive Grgurić maznula Dunja Jovanić: Ozbiljan je frajer, a jutjuberka se ne skida sa njega! (VIDEO)

Foto: Instagram.com printscreen

Popularna influenserka Dunja Jovanić dugo je krila od javnosti svog partnera, a sada je uhvaćena u noćnom provodu sa Crnogorcem, koji je prethodnih nedelja u žiži javnosti sa ovog poznatom blogerkom.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/imfashionbabe

Dunja Jovanić Instagram

 

Na društvenoj mreži TikTok osvanuo je snimak Jovanićeve kako uživa u provodu sa svojim dečkom, a na snimku se jasno vidi i njegovo lice.

Reč je o Crnogorcu Milošu Mandiću sa kojim je, kako tvrde pojedini domaći mediji, mesecima uživala u ljubavi pobednica "Zadruge 3", Iva Grgurić.

Republika

Foto: TikTok printscreen

Dunja Jovanić uhvaćena sa dečkom Crnogorcem Milošem Mandićem

 

Miloš je, navodno, Ivu obasipao skupocenim poklonima i plaćao joj egzotična putovanja, ali dokaz da je njihovoj vezi došao kraj i da je njegovo srce osvojila Dunja je i fotografija koju je influenserka objavila u sklopu jednog videa.

 

 

Na fotografiji se vidi kako se dvoje zaljubljenih ljube dok poziraju kamerama, a po komentarima Dunjinih fanova, veza sa Milošem je izazvala veliko iznenađenje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading