OD TRANSVESTITA DO REKETAŠA: Ko je Boki 13? Oblačio se kao ŽENA, idol mu je bila Karleuša, a ovako je izgledao sa VIŠKOM KILOGRAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.10.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boki 13 jedan je od najkontroverzjinih poznatih ličnosti, koji je završio svoju karijeru iza rešetaka.

OD TRANSVESTITA DO REKETAŠA: Ko je Boki 13? Oblačio se kao ŽENA, idol mu je bila Karleuša, a ovako je izgledao sa VIŠKOM KILOGRAMA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Boki 13

Kontroverzni šoumen Bojan Jovanovski u javnosti poznatiji kao Boki 13 od pojavljivanje na estradnom nebu izazivao je veliku pažnju. Od prvog trenutka, kada se pojavio bio je obučen kao žena, a sve vreme je propagirao skupocene marke, buržujski i lagodan život kojim je živeo.

Nekoliko puta bio je u rijalitijima i to ,,Veliki brat", ,,Farma", ali i ,,Dvor" i uvek je intrigirao javnost svojim pojavljivanjem. Mnogi ga se sećaju kao buckastog momka, kom je Jelena Karleuša bila idol, obučen u ženske krpice na kojima je šljaštio poznate papreno skupe marke. 

 

Međutim, onda se povukao iz javnosti i nekoliko godina kasnije se transformisao, te se u javnosti pojavio sa dosta kilograma manje, obučen kao pravi gospodin. Boki 13 je svoj izgled doveo do neprepoznatljivosti, te je tek tada mnogima ličio na muškarca, no u usnama je i dalje imao silikone (biopolimer).

No, 2019. godine kao bomba odjeknulo je da je Boki 13 uhapšen pod optužbom za reketiranje, a čitava akcija odigrala se na putu za Mikonosu, na graničnom prelazu za Grčku. Tako je, u sekundi, planirane tropske dane na ovom luksuznom i nimalo jefitnom ostrvu Boki 13 zamenio onim u zatvorskoj ćeliji.

Republika

Foto: Instagram.com

Boki 13 Instagram

 

Klupko je počelo da se odmotava, a prvo pitanje koje se nametnulo jeste kako je Boki 13, koji je od 2010. godine tri puta ulazio u rijaliti programe, za svega četiri godine stekao milionsko bogatstvo?

- Jovanovski se sumnjiči i za pranje novca, odnosno da je 1,5 miliona evra, koliko je uzeo, ubacio u legalne tokove tako što je pokupovao odeću i plaćao putovanja - izjavila je ispred suda tužilac Vilma Ruskoska, dok su u tom trenutku u pritvor sprovodili Jovanovskog koji je taj momenat iskoristio kako bi dao svoj komentar:

- Govori laži – bilo je sve što je rekao Boki 13 koji je sa lisicam sproveden u zatvorsku ćeliju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading