Prokletstvo porodice Halida Bešlića! Pevaču se borili za život, a onda mu sin imao težak UDES!

Autor:

Zabava

22.10.2022

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Halid Bešlić preživeo je tešku saobraćajku, a u istoj situaciji samo nekoliko godina kasnije mu se našao i sin.

Prokletstvo porodice Halida Bešlića! Pevaču se borili za život, a onda mu sin imao težak UDES!

Foto: ATA Images

Halid Bešlić

Pevač Halid Bešlić juče je doživeo saobraćajnu nesreću na putu Šabac - Loznica. Ubrzo se  oglasio i otkrio šta se dogodilo, ali i kako je on.

- Pre dva sata se desila nesreća. Lakša nesreća je u pitanju, nisam išao doktoru. Lančani sudar je u pitanju. Nas je udarila neka žena, a mi automobil ispred nas - rekao je Bešlić za Avaz.ba.

Republika

Foto: ATA Images

Halid Bešlić

Međutim, ovo nije prva saobraćajna nesreća koju je pevač imao. 2009. godine doživeo je tešku saobaćajnu nesreču u kojoj je za dlaku izbegao smrt. Ostao je hendikepiran, kada je kao posledicu nesreće izgubio oko, ali kako je sam rekao dobio je pluća.

- Svaki dan prolazim pored mesta gde sam doživeo nesreću. Stalno pomislim da li je tada nešto moglo da se promeni. Imam posledice što ne vidim na oko, ali ostalo sam sanirao. Vreme brzo prolazi, stižu me godine, refleksi zatuplju. Voleo bih da se to nije desilo, a možda je to i dobro jer otada sam prestao da pušim i to je vrlo bitno za moju karijeru. Kad su me odvezli u bolnicu i stavili me u veštačku komu, dobio sam vodu u plućima. Imao sam loš imunitet. Nastala je borba za moj život. Izgubio sam jedno oko, ali sam dobio pluća kad su mi izbacili svu tu vodu - prisetio se pevač, prenosi Kurir.

Republika

Foto: ATA Images

Halid Bešlić o udesu sina

Porodica Bešlić je preživela još jedan stres 2017. godine kada mu je sin Dino u centru Sarajeva imao udes, a uspeo je da izbegne ono što mu je oca zadesilo, samo pukom srećom.

- Mnogo me je uplašilo i pogodilo, verujte. Bio sam u gradu kad su mi javili i svašta mi je prošlo kroz glavu. Još više sam se potresao kad me je Dino nazvao i rekao da je nastradao. Odmah sam došao na mesto nesreće, a moj sin je, kao i ja, povredio glavu. Imao je razbijenu arkadu, zamalo oko da mu strada, ali su, na sreću, lakše povrede u pitanju - rekao je Bešlić, koji je tada istakao da za udes nije kriv njegov sin, već drugi vozač, ali da mu je najvažnije da su obojica živi i zdravi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading