ONA DEFINITIVNO NEĆE BITI ČLAN NOVE VLADE SRBIJE! Ova dama se oprostila od saradnika na Instagramu!

Autor:

Vesti

22.10.2022

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultati koje smo ostvarili čvrst su temelj koji smo položili za još veće uspehe, napisala je sada već bivša ministarka.

ONA DEFINITIVNO NEĆE BITI ČLAN NOVE VLADE SRBIJE! Ova dama se oprostila od saradnika na Instagramu!

Foto: Tanjug/S. MILJEVIĆ

Tatjana Matić, dosadašnja ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija, resora koji će u novoj Vladi Srbije biti podeljen, potvrdila je, između redova, da neće biti deo novog kabineta u Nemanjinoj 11.

 

Ona se na Instagramu zahvalila svima na podršci i poželela sreću svima koji će nastaviti posao u resoru koji je vodila.

 

- Od srca sam zahvalna svima koji su nas podržali u radu, razumeli naša stremljenja, svima koji vide i osećaju vrednost dostignuća i rezultata koje smo ostvarili. Hvala dragim kolegama koji su neumorno radili u svojim poljima da Srbija neprestano ide ka maksimalnim rezultatima. Hvala građankama i građanima RS na strpljenju, poverenju i saradnji. Nije uvek bilo lako, ali zajedno smo uspeli! Hvala i mojoj porodici i prijateljima na beskrajnoj ljubavi i razumevanju. Rezultati koje smo ostvarili čvrst su temelj koji smo položili za još veće uspehe - napisala je ona na Instagramu uz brojne fotografije nastale tokom radnih zaduženjai dodala:

- Mogućnost da služim narodu i državi Republike Srbije jedna je od najvećih privilegija u mom profesionalnom životu na kojoj ću biti zahvalna uvek. Svima koji nastavljaju da rade na važnim pitanjima u oblastima trgovine, turizma i telekomunikacija želim mudrost, sreću i marljivost za postizanje još boljih rezultata i još većih uspeha kojima će nas voditi u budućnost!

Bonus video:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovica

22.10.2022 15:07

A taman se obradovah misleći na Zoranu. Kad te nece, nece te...