Manijak NAPAO Silviju Đogani u parku! Otkrila kako se SPASILA!

Autor:

Zabava

22.10.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija ispričala kako je pobegla od manijaka koji ju je napao.

Manijak NAPAO Silviju Đogani u parku! Otkrila kako se SPASILA!

Foto: Instagram

Silvija Đogani, pevačica, tiktokerka i ćerka Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija, otkrila je kako je kada je imala svega 15 godina preživela pakao kada je nju i drugaricu u parku napao manijak, ali zahvaljujući tome što su se suprotstavile on je pobegao.

- Imala sam 15 godina kada je manijak napao drugaricu i mene u parku dok smo se ljuljale. Nas dve smo hrabro potrčale ka njemu da ga pojurimo i on je istog trena kada nas je ugledao počeo da beži, verovatno smo u tom trenutku prestale da budemo u domenu njegovog interesovanja. Treba se suprostaviti i odvažiti, biti hrabar jer je to jedini način da se spasite od takvih devijantnih osoba. Moje mišljenje i stav je da žena svim silama treba da se potrudi da ne pokaže strah, jer je to ono što manijake na neki način uzbuđuje - istakla je pevačica za Informer.

Republika

Foto: ATA Images

Silvija Đogani

Podsetimo, Silvija se posvetila društvenim mrežama, te je tako počela i da zarađuje od Tiktoka.

- Svaka objava na tiktoku mi ima po 500.000 pregleda, ljudima se dopada ono što snimam. Lepo može da se zardi i nikada ne može da vam bude dosadno jer stalno smišljate i radite nešto kreativno - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading