Prva ISPOVEST Marka Bulata nakon SKANDALA NASILJE U PORODICI! Pevač otkrio ISTINU o supruzi i tuči koja je izbila: Nisam uspeo da joj pomognem u MUCI koju ima!

Autor:

Zabava

22.10.2022

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Bulat otkrio istinu o sukobu sa suprugom.

Prva ISPOVEST Marka Bulata nakon SKANDALA NASILJE U PORODICI! Pevač otkrio ISTINU o supruzi i tuči koja je izbila: Nisam uspeo da joj pomognem u MUCI koju ima!

Foto: RTV PINK/printscreen

Kao bomba je u javnosti odjeknula vest o skandalu u porodici Bulat. Naime, kako se navodi, došlo je do žestokog obračuna između supružnika Marka Bulata i Marije Bulat, koji su se posvađali, a Marija je tokom rasprave navodno nasrnula na Marka i povredila ga toliko da je završio u Urgentnom centru.

Marko nije želeo da se oglašava nakon skandala, a sada je u emisiji ''Novo vikend jutro'' kod Jovane Jeremić, otkrio istinu o sukobu sa suprugom.

- Nijednom se novinaru nisam javio, sad se izvinjavam sada svima sa kojima imam dobru saradnju, ali evo sada sam došao da kažem par stvari. Vidim neistine stvari vezane za mene i za moju suprugu koja je i ovako i onako u izuzetno lošem zdravstvenom stanju - počeo je Marko, pa se osvrnuo na težinu povreda koje je zadobio:

Republika

Foto: RTV PINK/printscreen

Marko Bulat

- Nije me udarila bejzbol palicom, grebala me je po vratu i mekom tkivu, a u Urgentnom centru sam išao kako bih dobio taj papir o povredama, mora da se prođe kroz sve to, hirurga, snimanje i tako dalje...

- Nije istina da je do svađe došlo jer sam je zatekao kako konzumira kokain, već zato što na vreme nisam legao pored nje da je uspavam u tim bolovima i muci koju ona ima, nisam uspeo adekvatno da je umirim, pomognem i uspavam i nastao je haos. Ona je taj dan saznala da ima još jedno oboljenje, vaskulitis, da joj propadaju krvni sudovi, organizam joj je kao da ima 70 godina. Ja ne znam da li sam trebao da prijavim te povrede jer je to uradio u toj muci, a ja sam u tom afektu kada mi je sve to uradila prijavio.

Republika

Foto: RTV PINK/printscreen

Marko Bulat o supruzi Mariji Bulat

- Kada vidim ovo što ona kaže da mi je poslužila kao surogat majka kako bi mi rodila decu, pa kao da nije bilo drugih kandidata koje su želele da mi rode decu.

- Prijavio sam zvanično nasilje u porodici, zato je verovatno i izašlo u novinama, samo sam hteo da kažem da nije istina da se ona drogirala, sve ostale njene izjave ne želim da komentarišem. Sam sebe nisam davio, ne znam da li se razvodim, videćemo od ponedeljka, pošto danas u razgovoru sa svojom suprugom ne vidim sa te strane želju da ovaj brak opstane, ja želim da taj brak opstane zbog dece, ljubavi i jer je ona bolesna žena. Pod broj ljubavi i da ona ozdravi. Naravno da je volim, ona je majka moje dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading