Čuveni hirurg bio je velika ljubav Nede Ukraden! Pevačica obelodanila detalje strastvene veze sa poznatim beogradskim doktorom!

Autor:

Zabava

22.10.2022

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neda Ukraden otkrila je sve do sada nepoznate detalje njenog privatnog života, između ostalih i brojnih ljubavnih odnosa.

Čuveni hirurg bio je velika ljubav Nede Ukraden! Pevačica obelodanila detalje strastvene veze sa poznatim beogradskim doktorom!

Foto: N. Mutić

Neda Ukraden

Neda Ukraden izdala je svoju autobiografiju ''Zora je svanula'', u kojoj je otkrila brojne do sada nepoznate detalje iz svog života, između ostalog i svoje tajne ljubavi, među kojima je i veza sa doktorom Momom Jakovljevićem, u kog je kako kaže, bila ludo zaljubljena.

Republika

Foto: N. Mutić

Neda Ukraden izdala autobiografiju

U tom periodu je bila razvedena i kako sama priča, pomalo razočarana u ljubav i muškarce, a Jakovljević, koji se tada bavio manekenstvom joj je bio kao spas.

- Mog zgodnog, šarmatnog Beograđanina upoznala sam na muzičko-modnoj fešti u Makedoniji, gde smo oboje nastupili, on kao maneken, ja kao pevačica. Bili smo skoro istih godina, s propalim brakovima iza sebe. Osim što je bio uspešan maneken, završio je medicinu i radio kao lekar. Stanovao je s roditeljima i mlađim bratom u jednoj lepoj staroj zgradi u poznatoj dorćolskoj ulici - piše pevačica i dodaje da su iste večeri osetili neku povezanost i da su odmah razmenili brojeve telefona, a već sutradan videli u Beogradu jer se jedan od njenih muzičara razboleo, te mu je zatražila pomoć. Završili su u njegovom stanu, gde mu je upoznala porodicu. Posle tog susreta otputovala je za Sarajevo, ali se njihova veza uspešno razvijala.

Republika

Foto: Starsport

Moma Jakovljević

- Kako smo nas dvoje uspeli, i pored fizičke razdvojenosti i paralelnih nepodudaranih profesija, tako brzo razviti ljubav i doći do priče o braku, ni sama ne znam. Počeli smo u proleće, nastavili preko leta i dočekali jesen s već ozbiljnom pričom o zajedničkom životu. Bili smo zreli, slobodni i zaljubljeni. Obožavala sam da budem ne samo pevačica nego i njegova "obična" devojka, da s njegovom mamom idem na pijacu, da spremam ručak, neke moje specijalitete, što je nju posebno oduševljavalo. Jedino zbog čega sam tugovala je to što moja ćerka nije bila sa mnom u Beogradu - otkrila je Ukradenova, koja je posle nekoliko meseci veze doktora Jakovljevića pozvala kod sebe u Sarajevo da se upozna s njenim roditeljima i ćerkom, koji su ga lepo prihvatili.

Republika

Foto: N. Mutić

Neda Ukraden o Momi Jakovljeviću

- Veza nam je ušla u ozbiljnu fazu 1987. godine, kada sam se prijavila kod njega, na njegovu kućnu adresu, i postala Beograđanka. Kao par smo svima zapali za oko, pa smo slušali razne priče. Mnogi su radili na tome da nas rastave - iskrena je Neda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

23.10.2022 09:01

Pametan covek sta ce mu ova