Žika Jakšić progovorio o nesrećnim ljubavima i DEPRESIJI, pa otkrio kako se od nje izlečiti!

Autor:

Zabava

22.10.2022

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Žika Jakšić progovorio je o ljubavi i patnji.

Žika Jakšić progovorio o nesrećnim ljubavima i DEPRESIJI, pa otkrio kako se od nje izlečiti!

Foto: ATA Images

Žika Jakšić

Žika Jakšić prepoznatljiv je po svom osmehu koji mu je postao zaštitni znak. Ipak, on nikada nje krio i da je bilo padova i suza, kao i da je zbog ljubavi neretko patio, ali da ne shvata kako ljubav pređe u depresiju.

- Kako to neko se zaljubi i padne u depresiju? Meni je to bezveze - pitao je Žika u emisiji ''Nikad nije kasno'', a onda se Saša Milošević Mare u svom stilu našalio:

Republika

Foto: ATA Images

Žika Jakšić o ljubavi

- Ti nemaš vremena za to Žiko, tako da...

- Pa šta sad, eto zaljubiš se u ženu, ona neće, pa pusti je ako neće. Šta da radiš sad, nećeš valjda da padaš u depresiju, ima druga neka sigurno, pa zaljubi se u drugu! Nađi drugu i zaljubi se jednostavno. Mada gori je slučaj ovih koji su u depresiji zbog svojih žena, a ne tuđih u koje su zaljubljeni, jer tu ne mogu mnogo da biraju - objasnio je Žika i dodao:

Republika

Foto: ATA Images

Žika Jakšić o ženama

- Za depresiju najbolji lek je malo muzike, malo se pozabavite sobom, ustanete ujutru i zahvalite se Bogu što ste živi i zdravi i onda uživate u tim prostim stvarima. Nadam se da će ova psihoterapija da utiče na gledaoce koji imaju problem sa tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading