EKSKLUZIVNO! Pogledajte snimak prebijanja DARKA LILIĆA, sina bivšeg predsednika SRJ! IDENTIFIKOVANI NAPADAČI! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Hronika

22.10.2022

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lilić (39), sin bivšeg predsednika SRJ i funkcionera SPS Zorana Lilića, pretučen je pretprošle noći na Novom Beogradu.

 

 

 

Darko Lilić je pretučen je kod kule Vest, a "Republika" je došla do ekskluzivnog snimka prebijanja sina Zorana Lilića, bivšeg predsednika SRJ.

Na snimku se vidi kako jedan od napadača najpre dovodi Lilića do ulaska u zgradu, a potom mu se pridružuje drugi koji počinje nemilosrdno da ga pesniči. U jednom trenutku Darko Lilić pada, čini se i da gubi svest, a oni ga okreću na stranu i odlaze.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC, Printscreen

Zoran i Darko Lilić

 

Lilić je u Urgentni centar, kako saznajemo, dovezen sa povredama glave i prelomom nosa, a kako je rekao, napadače ne poznaje.

Rekao je da su ga oni na Novom Beogradu  izvukli iz taksija koji je uhvatio na Senjaku i počeli da ga biju.

Darko je dobro nije ništa ozbiljno,nije ozbiljno povređen, a ništa se ne zna koji bi motivi mogli da budu za napad na njega – rekao je za Republiku muškarac koji nije želeo da se predstavi, a javio se na broj Darkovog oca Zorana Lilića.

Zoran Lilić se, ipak, javio novinaru jednog beogradskog portala i kazao da je njegovom sinu nepoznati napadač slomio nos iz motiva koji nikako nisu osveta njemu kao ocu. Priznao je i da je njegov naslednik odbio da sarađuje sa policijom, ali oni su samo posle nekoliko sati od napada identifikovani. 

Darko Lilić je do sada bio privođen zbog vožnje u pijanom stanju, kao i za iznudu.

Bio je optužen za pucnjavu ispred kafića "Majdan" 2003. Ranije je bio osuđen i na šest meseci zatvora uslovno zbog napada na policajaca, ali je ta presuda zastarela.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading