SAZNAJEMO! VEŠTAČE SE RADNIČKE CIPELE U KOJIMA JE NA DAN DANKINOG UBISTVA BIO DRAGIJEVIĆ! Da li će zemlja na njima odvesti do devojčicinog tela - a evo šta se KRIJE iza GUMENIH RUKAVICA!

Autor:

Hronika

26.04.2024

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduzete stvari porodice Dragijević poslate na analizu, da li je će one otkriti lokaciju zakopanog tela Danke Ilić?

SAZNAJEMO! VEŠTAČE SE RADNIČKE CIPELE U KOJIMA JE NA DAN DANKINOG UBISTVA BIO DRAGIJEVIĆ! Da li će zemlja na njima odvesti do devojčicinog tela - a evo šta se KRIJE iza GUMENIH RUKAVICA!

Foto: Shutterstock, Društvene mreže

Mesec dana kako se traga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala 26. marta u Banjskom polju. Najpre se tragalo za devojčicom, a kako je istraga dovela do bolnog saznanja, da je devojčica ubijena, više od 20 dana se traga za njenim telom.

Osumnjičeni za ubistvo devojčice su Srđan Janković i Dejan Dragijević, radnici JKP ''Vodovod'' Bor koji su kobnog dana bili na radnom zadatku i službenim vozilom devojčicu udarili, a zatim ju je Dragijević, kako je sam priznao, davio dok nije prestala da diše.

https://youtube.com/shorts/Id8Pp5cd2KQ?si=atsBTdpRGkC_d0b_

Lokaciju gde su sakriil telo ne žele da otkriju, a portal Republika je došla u posed spiska stvari koje su oduzete od porodice Dragijević i poslate na veštačenja.

Pored dve motorne testere, električne testere, četiri ručne testere, jednog ručnog bonseka, 11 kuhinjskih noževa i dve sekire sa ručnim držaljama, koje su poslate na veštačenje zbog tvrdnji Dalibora Dragijevića, koji je preminuo u policijskoj stanici, a pred smrt navodno priznao da su telo Danke Ilić raskomadali, oduzeto je i nekoliko radnih rukavica, koje će, nadaju se dovesti do nekog traga, možda krvi ili zemlje, kao i:

  • Tri para radničkih cokula
  • Tri para gumenih opanaka, crne boje
  • Jedan par patika sa natpisom ..., crno plave boje
  • Jedan par crnih kožnih cipela broj 46
  • Jedan par crnih kožnih cipela broj 44
  • Jedan par crnih kožnih cipela broj 45
  • Jedan par crnih patika broj 45

Zbog tragova zemlje koja je već analizirana, a rezultati su poznati samo istražnim organima oduzeto je i mnogo obuće od osumnjičenih, a istražni organi se nadaju da će zemlja sa cipela dovesti do novog traga i lokacije na kojoj je možda telo devojčice zakopano.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog linkovanja izvora, a to je redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading