Jovana Jeremić novi član žirija ''Zvezde Granda''? Voditeljka otkrila umesto koga dolazi u takmičenje!

Autor:

Zabava

22.10.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić kandidovala se za članicu žirija ''Zvezda Granda''.

Jovana Jeremić novi član žirija ''Zvezde Granda''? Voditeljka otkrila umesto koga dolazi u takmičenje!

Foto: printscreen/instagram.com/jovanajeremić

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić našla se u žiži javnosti nakon izjave za Sašu Popovića da se ''fucnuo'', što je izazvalo brojne komentare, a ona je sada za Svet objasnila šta je mislila tom rečenicom.

– Ja pratim sve što se dešava u medijima, i bavim se i šoubiznisom, a ne samo no-vinarstvom, zato i jesam najpopularniji voditelj u zemlji i regionu. Čak sam popularnija i od 99 odsto pevačica.  Moja slava je takva. Što se tiče Saleta, normalno je da ću prokomentarisati prelazak Zvezda Granda na Pink jer to jeste nuklearna bomba na medijskom polju, a koju je Željko Mitrović svesno i uspešno bacio – rekla je Jovana pa dodala:

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić o Saši Popoviću

– Ja Sašu ekstremno poštujem. On je veliki profesionalac, ali da se malo fucnuo, jeste. Osedeo je, što je normalno i ide sa godinama. I ja ću se fucnuti u njegovim godinama, ali ću se truditi da ne menjam tim koji dobija. Mislim da su se Zvezde Granda vratile tamo gde i pripadaju i da nije ni trebalo da odlaze. Mislim da je Saša naučio životnu lekciju, a Željko ga je prihvatio, što mnoge gazde ne bi uradile – jasna je Jeremićka, a onda sve iznenadila odgovorom na pitanje ko joj je najzanimljiviji u žiriju.

– Ja, ja ću biti nova članica. Kandidujem se kod Popovića da budem novi član žirija - rekla je Jovana, pa dodala:

Republika

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić o Zvezdana Granda

– Ne, ne. Neka me ubace kao sedmog člana žirija, kao dodatak. Ja im falim. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Svetozar

24.10.2022 06:06

Ja ne pratim lik i delo ove žene, ali ne mogu da primetim naslove listajući elektronske vesti. Nije mi jasno čime ona zaslužuje toliko prostora. Da li to neko plaća ili je neko uticajan gura. Jedna toliko antipatična, narcisoidna i nametljiva žena. Totalno ne potrebna.

Kosovo 99

24.10.2022 07:32

Saša sišao u podzemlje dobrog ukusa. Fuj "voditeljski".😭😭😭