IZNENADNA ODLUKA: Novak konačno prelomio - sezonu neće okončati u Torinu!

Autor:

Sport

22.10.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser ipak neće sezonu okončati na završnom turniru u Torinu.

IZNENADNA ODLUKA: Novak konačno prelomio - sezonu neće okončati u Torinu!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Novak Đoković je doneo važnu odluku.

Do kraja aktuelne teniske sezone ostalo je da se odigraju Masters turnir u Parizu, kao i završni turnir u Torinu.

Nedavno je trener najboljeg srpskog tenisera Goran Ivanišević svojom izjavom iznenadio tenisku javnost da Đoković možda neće braniti 1.000 ATP poena koje je prethodne godine osvojio u francuskoj prestonici, a prema poslednjim informacijama ni turnir na apeninskom poluostrvu neće biti poslednji na kojem će se Novak Đoković naći na terenu u 2022. godini.

Kako prenosi "Worldtennisleague.com" srpska teniska legenda će u periodu od 19. do 24. decembra učestvovati na turniru u Dubaiju na Svetskoj teniskoj ligi.

 

 

Pored njega na ovom egzibicionom turniru učešće bi trebali da uzmu i Nik Kirjos i Aleksander Zverev, a već je potvrđeno da če igrati trenutno najbolja svetska teniserka Iga Švjontek.

Ukupno 16 igrača biće podeljeno u četiri grupe, igraće se mečevi u singlu i miks dublu, svako sa svakim, na dva dobijena seta, a eventualni treći kao taj-brejk do desetog poena. Dva najbolja tima igraće u finalu. Žreb je zakazan za 1. novembar.

Treba napomenuti da je učešće na turniru u Dubaiju možda i dobra naznaka da će se Novak Đoković naći početkom godine na Australijan openu s obzirom da je prethodnih godina upravo Dubaji bio pripremni turnir za učešće na Grend slemu u Melburnu koji startuje 16. januara 2023. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading