ŠTA LI OVO TREBA DA ZNAČI? Novak odustaje od važnog turnira - Ivanišević izneo zabrinjavajuće informacije!

Autor:

Sport

20.10.2022

06:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniska sezona se bliži kraju.

ŠTA LI OVO TREBA DA ZNAČI? Novak odustaje od važnog turnira - Ivanišević izneo zabrinjavajuće informacije!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković neće po dobrom pamtiti 2022. godinu. Sećanja na sva dešavanja u Melburnu sa početka aktuelne godine i dalje ne blede, a navijači najboljeg srpskog tenisera ostali su u čudu nakon informacije koju je izneo Novakov trener Goran Ivanišević.

Naime, Goran Ivanišević je istakao da će Novak Đoković nakon uspeha na ATP turnirima u Tel Avivu i Astani sigurno uzeti učešće na završnom turniru koji se ove godine održava u Torinu, ali je veliko pitanje da li će se pojaviti na predstojećem Mastersu u Parizu.

- Jasno je da će igrati u Torinu, a ostaje pitanje hoće li pre toga ići u Pariz - iznenadio je tenisku javnosti Ivanišević.

 

 

Treba napomenuti da je prethodne godine Novak Đoković bio pobednik turnira u Parizu. On je u finalnom meču savladao ruskog tenisera Danila Medvedeva rezultatom 2:1 (4:6, 6:3, 6:3) čime je osvojio 1.000 ATP bodova koje bi trebao da brani u francuskoj prestonici od 31. oktobra do 6. novembra.

Ukoliko najbolji srpski teniser ipak odustane od pariskog turnira izgubiće navedene bodove što će automatski značiti i pad na ATP listi, pa će se Novak Đoković pred završni turnir u Torinu naći na devetoj poziciji liste najboljih tenisera planete.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading