Novaku se sprema novi pakao u Melburnu: On je glavni krivac za sve - evo o čemu se radi!

Autor:

Sport

20.09.2022

05:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje se najbolji srpski teniser sa nelagodom seća početka 2022. godine i svega što je doživeo na australijskom tlu.

Novaku se sprema novi pakao u Melburnu: On je glavni krivac za sve - evo o čemu se radi!

Foto: Profimedia

Novak Đoković u Australiji

Upravo je Australian open za 2022. godinu uticao u mnogo čemu ne samo na trenutno stanje na ATP listi, već je pokrenuo lavinu zbivanja koja su dovela do toga da Novak Đoković u ovom momentu bude daleko od pozicije koja mu u svetskom tenisu zasigurno pripada.

Dešavanja u Melburnu omogućila su Danilu Medvedevu da određeni period godine nosi zvanje planetarnog "broja jedan", ali je i ruski teniser ovu laksavu titulu nedavno, nakon US opena morao da prepusti mladom španskom talentu Karlosu Alkarazu.

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, Novak Đoković će i pored izrečene kazne vezane za trogodišnju zabranu stupanja na australijsko tlo, moći da učestvuje na Australian openu za 2023. godinu, ali se već saad suočava sa određenom dozom pritisaka.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danil Medvedev

 

Naime, upravo Danil Medvedev ima velike ambicije vezane za početak naredne sezone:

- Sledeće godine, Australijan open počinje vrlo brzo po završetku aktuelne sezone. Zato je jako važno izgraditi samopouzdanje na kraju ove godine. To je najbolji način da se pripremim za novu sezonu, a naročito za taj Australijan open - istakao je Danil Medvedev i dodao:

- Meni je sad jako važno da na predstojećim turnirima u zatvorenim prostorima prikupim što je više moguće bodova, kako bih bio što bolji nosilac u Melburnu - zaključio je ruski teniser.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vuja

20.09.2022 19:14

Vsljda će sada imati potvrdu o vakcinaciji koja je ispravna.