NOVAK U PROBLEMU: Učešće Đokovića na završnom turniru u Torinu pod velikim znakom pitanja!

Autor:

Sport

14.09.2022

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Torinu od 13. do 20. novembra održaće se Završni masters turnir.

NOVAK U PROBLEMU: Učešće Đokovića na završnom turniru u Torinu pod velikim znakom pitanja!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Na Završnom turniru učešće će uzeti osam najboljih tenisera planete kada je broj osvojenih bodova u 2022. godini u pitanju.

Po ovom parametru Novak Đoković trenutno se nalazi na 15. poziciji, ali i pored toga prilike za učešće u Torinu ima. Naime, Novak Đoković je u aktuelnoj godini trijumfovao na Vimbldonu što mu omogućava da se nađe na završnom turniru, ali mora da ispuni još jedan uslov.

Na poslednjoj ATP listi pred start Završnog turnira srpski teniser ne sme da padne ispod 20. pozicije. Ukoliko se to dogodi njega u Torinu neće biti.

 

 

Treba podsetiti da Novak Đoković usled dobro poznatih razloga nije učestvovao na Australijan openu, Indijan Velsu, Majamiju, US openu, dok je na Rolan Garosu zaustavljen u četvrtfinalu.

Po osnovu do sada osvojenih bodova u 2022. godini najbolji je Karlos Alkaraz, a slede Rafael Nadal i Norvežanin Kasper Rud. Sva trojica su sigurni učesnici Završnog turnira u Torinu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading