ĐOKOVIĆ IMA PRILIKU DA POSTANE NAJVEĆI: Sudbina Rafaela Nadala je poznata - nekadašnji trener otkrio dobro čuvanu tajnu španskog tenisera!

Autor:

Sport

15.10.2022

06:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od momenta kada je jedan od najboljih tenisera u istoriji ovog sporta okončao profesionalnu karijeru, polemiše se koliko će terenima širom sveta publika moći da uživa u nastupima još dvojice igrača koji predstavljaju personifikaciju belog sporta u poslednje dve decenije.

ĐOKOVIĆ IMA PRILIKU DA POSTANE NAJVEĆI: Sudbina Rafaela Nadala je poznata - nekadašnji trener otkrio dobro čuvanu tajnu španskog tenisera!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Na nedavno održanom Lejver kupu koji je odigran u londonskoj "O2 Areni", od aktivnog igranja oprostio se Rodžer Federer. Time je "velika trojka" svetskog tenisa ostala bez jednog svog člana, ali su istovremeno započete polemike o okončanju profesionalne karijere Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Španski teniser poslednjih meseci neretko ima problema sa povredama, pa i pored činjenice da se enajčešće sa neverovatan način oporavlja pred najvažnije susrete, javnost upravo u njemu vidi sledećeg koji će obelodaniti da je "dosta bilo".

O ovoj temi govorio je i Rafin nekadašnji trener, ujedno i ujak španskog tenisera Toni Nadal:

- Nisam gatara pa da mogu reći dokle će Rafa igrati. Ubeđen sam da sve dok god oseća da može pobeđivati, on će i igrati. Kada bude shvatio da više nema mogućnost da osvaja turnire, on će karijeru okončati. Jednostavno, sve će zavisiti od njegovog tela, ali i samih rivala - istakao je Toni Nadal za "tennisworlddusa.org".

 

 

Rafael Nadal trenutno zauzima drugu poziciju na ATP listi iza svog sugrađanina Karlosa Alkaraza koji ima 930 poena više. Sa druge strane, Novak Đoković je sedmoplasirani na listi najboljih tenisera planete sa 4.320 osvojenih poena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading