NAJBOLJE ZA KRAJ: Samo je klasa večna - Federer u svom poslednjem meču ostvario najsenzacionalniji poen u karijeri! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.09.2022

06:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom je pokazao da je majstor teniskog sporta.

NAJBOLJE ZA KRAJ: Samo je klasa večna - Federer u svom poslednjem meču ostvario najsenzacionalniji poen u karijeri! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Iako ima 41. godinu i odigrao je svoj poslednji profesionalni meč, Rodžer Federer je još jednom pokazao klasu i sigurno je da nakon petka 23. septembra, u belom sportu više ništa neće biti isto.

U trećem gemu prvog seta londonska "O2 Arena" je zanemela. Rodžer Federer je odigrao forhend udarac. Činilo se da loptica neće preći preko mreže, a ona je svoj put ka drugoj strani terena pronašla u otvoru koji se nalazi između same mreže i njenog nosača.

 

 

Čudo je bilo toliko da su terenu prišli i Novak Đoković i Džon Mekinro, a Radžerov saigrač u meču dublova Rafael Nadal, sugerisao je sudiji da poen treba da pripadne njima.

Međutim, teniska pravila su jasna. Loptica nije upućena na drugu stranu terena preko mreže, pa je samim tim poen pripao predstavnicima "Tima sveta" Džeku Soku i Frensisu Tijafou.

Ipak, ostaće upamćeno da je tokom svog poslednjeg profesionalnog susreta Rodžer Federer pokazao da je samo klasa večna, a da je sve ostalo prolazno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading