Oči u oči: Nakon dugo vremena ponovo na istom mestu - evo kako je izgledao susreta Đokovića i Federera! (FOTO)

Autor:

Sport

21.09.2022

06:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovogodišnji Lejver kup biće i istorijski.

Oči u oči: Nakon dugo vremena ponovo na istom mestu - evo kako je izgledao susreta Đokovića i Federera! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Federer

Lejver kup za 2022. godinu odigržaće se u londonskoj "O2 Areni" od 23. do 25. septembra ove godine. Usled najave Rodžera Federera, jednog od najboljih tenisera koje je ovaj sport iznedrio, da nakon ovog turnira okončava profesionalnu igračku karijeru, londonsko nadmetanje dobija prefiks istorijskog.

Međutim, ono što je u ovom momentu interesantno, jeste činjenica da su se nakon dužeg vremena susreli Novak Đoković i Rodžer Federer.

Interesantno je napomenuti da su se njih dvojica poslednji put susreli takođe u na tlu Velike Britanije na proslavi stogodišnjice centralnog vimbldonskog terena.

Kako je ovoga puta njihov susret izgledao možete pogledati na sledećim fotografijama, kao i prisećanje na njihov nedavni susret takođe u Londonu..

Evidentno je da su obojica bili srećni zbog susreta, a usledio je srdačan stisak ruke i prijateljski zagrljaj.

Treba podsetiti da je Novak Đoković po dolasku u London, kada je reč o ovogodišnjem specifičnom Lejver kupu izjavio:

- Ovo je poslednje Rodžerovo takmičenje u karijeri, što je posebno uzbudljivo. Igrati sa Federerom, Rafom i Endijem, tri moja najveća rivala u timu je prilika koja se pruža jednom u životu.

Treba još podsetiti da će boje Evrope na ovom takmičenju pored dvojice pomenutih tenisera braniti još i Rafael Nadal, Endi Marej, Stefanos Cicipas i Kasper Rud.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading