Iskulirao velike rivale: Dok Rodžer i Marej ćaskaju, Novak se bacio na večeru - ne interesuje ga šta imaju da kažu!

Autor:

Sport

24.09.2022

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lejver kup za 2022. godinu ušao je u istoriju teniskog sporta.

Iskulirao velike rivale: Dok Rodžer i Marej ćaskaju, Novak se bacio na večeru - ne interesuje ga šta imaju da kažu!

Foto: Tanjug/AP

Jedna velika karijera je okončana.

U svojoj 41. godini života, jedan od najvećih igrača u istoriji belog sporta, nakon pune 24 godine profesionalne karijere, Rodžer Federer završio je svoju profesionalnu karijeru.

Švajcarac je nakon serije povreda koje ga muče godinama unazad odlučio da upravo na turniru u londonskoj "O2 Areni" stavi tačku na igranje tenisa i potpuno je jasno da je u britanskoj prestonici tokom jučerašnjeg dana bilo veoma emotivno.

Međutim, interesantan detalj kamere su zabeležile tokom duela u kojem su se sastali Kasper Rud i Amerikanac Džek Sok. Naime, Novak Đoković je napustio teren i seo za sto kako bi večerao. Ubrzo su se za stolom našli i Rodžer Federer i Endi Marej koji su međusobno razgovarali, ali to Novaka nije sprečilo da nastavi za obrokom, a čini se da ga i nije preterano interesovalo šta dvojica teniskih rivala imaju da kažu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TSH Tennis (@tsh.tennis)

 

Za sve one koji žele da saznaju šta to najbolji srpski teniser konzumira za večernji obrok, jasno se vidi da su ispred Novaka Đokovića bile tri činije u kojima se nalazilo povrće,

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading