ZAVIST NIJE MOGAO DA SAKRIJE: Dok Novak i Rodžer ćaskaju, Nadal puca od ljubomore! (FOTO)

Autor:

Sport

23.09.2022

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za ovogodišnji Lejver kup.

ZAVIST NIJE MOGAO DA SAKRIJE: Dok Novak i Rodžer ćaskaju, Nadal puca od ljubomore! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal tokom vanredne konferencije za medije

Lejver kup 2022. godine ulazi u anale svetskog tenisa kao poslednji turnir na kojem je učešće uzeo slavni švajcarski teniser Rodžer Federer.

U Londonu je sve u znaku predstojećeg spektakla, a najbolji teniseri sveta već nekoliko dana zajedno treniraju na terenu "O2 Arene", a istovremeno u centru medijske pažnje je i njihovo druženje van terena.

Upravo jedna fotografija koja je zabeležena tokom jendog od brojnih prijema u Londonu izazvala je mnogo medijske pažnje.

 

 

Naime, na njoj se vide Novak Đoković i Rodžer Federer u prijateljskom ćaskanju, dok se sa druge strane u "senci" nalaze Rafael Nadal i Endi Marej, a upravo španski teniser svojim izrazom lica pokazuje svu ljubomoru zbog prijateljskog odnosa Rodžera i Noleta.

Ova fotografija izazvala je i veliki broj komentara ljubitelja tenisa, a svi se pitaju koji je razlog ovakvog stava španskog tenisera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading