PODIVLJA OD SMUTIJA OD POVRĆA: Marej isprozivao Đokovića i izazvao oduševljenje prisutnih! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.09.2022

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno veče priređeno je pred početak ovogodišnjeg Lejver kupa.

PODIVLJA OD SMUTIJA OD POVRĆA: Marej isprozivao Đokovića i izazvao oduševljenje prisutnih! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Endi Marej i Novak Đoković

Lejver kup za 2022. godinu održaće se u londosnkoj "O2 Areni", a ostaće upisan u anale svetskog tenisa kao poslednji turnir na kojem će igrati legendarni švajcarski teniser Rodžer Federer.

Na gala večeri koja je upriličena pred start turnira, uslovno rečeno domaćin predstojećeg Lejver kupa, Endi Marej je predstavio sve igrače učesnike, a posebno je u najavi Novaka Đokovića nasmejao sve prisutne:

- Podivlja od smutija od povrća, on je bez glutena, to je 21-struki grend slem šampion. Novak Đoković - istakao je Endi Marej.

 

 

Ovogodišnji Lejver kup igra se od 23. do 25. septembra, a treba napomenuti da će Rodžer Federer u petak veče od 21.30, zajedno u paru sa Rafaelom Nadalom, odigrati svoj poslednji meč. Predstavljaće Tim Evrope u meču protiv Tima sveta, za koji će u dublu nastupiti Amerikanci Džek Sok i Frensis Tijafo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading