Federer otkrio dobro čuvanu tajnu: Ni Novak, ni Rafa - samo je ona mogla da ga zaustavi! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor:

Sport

24.09.2022

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tačka je stavljena.

Federer otkrio dobro čuvanu tajnu: Ni Novak, ni Rafa - samo je ona mogla da ga zaustavi! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kao što je i najavio, Rodžer Federer je nakon duela u konkurenciji dublova na ovogodišnjem Lejver kupu i zvanično okončao svoju profesionalnu karijeru.

U paru sa velikim rivalom Rafaelom Nadalom, doživeo je poraz, ali londonska "O2 Arena" po najmanje je u datom momentu bila zainteresovana za rezultat na samom terenu.

 

Po završetku navedenog meča Rodžer Federer je održao emotivni govor tokom kojeg je odao i dugogodišnju tajnu, a koja se odnosila na činjenicu ko je jedini mogao da ga zaustavi tokom dvadesetčetvorogodišnje profesionalne karijere. Interesantno je samo napomenuti da nije mislio na svoje najveće teniske rivale Novaka Đokovića i Rafaela Nadala:

 

 

- Moramo li o njima da pričamo sada... U redu je. Bilo mi je okej do sada, bar mogu da pričam. Kada sam sanjao o ovome, nisam mogao da pričam. Cela porodica je ovde. Lepo smo se zabavljali ovih 13 godina. Svi su tu, devojčice, dečaci, moja supruga koja mi je pružala toliku podršku. Mogla je da me zaustavi pre mnogo godina. Nije uradila, bodrila me je, dozvolila mi je da nastavim da igram. Zahvalan sam joj na tome - istakao je Rodžer Federer.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading