DEČAKU EKSPLODIRALA IGRAČKA U RUCI: Ovo zlo mu je SPRŽILO šaku! (FOTO)

Autor:

Svet

22.10.2022

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobavljač i prodavac biće intervjuisani u okviru istrage.

DEČAKU EKSPLODIRALA IGRAČKA U RUCI: Ovo zlo mu je SPRŽILO šaku! (FOTO)

Foto: Western Australia’s Consumer Protection

Dečak Logan Diso (11) iz Perta hospitalizovan je nakon što je zadobio ozbiljne opekotine ruke, prilikom eksplozije kapsule baruta. Do nezgode je došlo kada je eksplodirala igračka za Noć veštica prenosi News.com.

Foto: Western Australia’s Consumer Protection

Opekotine

Kako se navodi, Logan je otvarao prstenaste kapice za pištolj, kada je njih nekoliko eksplodiralo, ostavljajući ga sa opekotinama drugog stepena.

Republika

Foto: Western Australia’s Consumer Protection

Igračka od koje je dečak zadobio opekotine

Incident, koji istražuje Zaštita potrošača, doveo je do šireg upozorenja zbog igračaka, kostima i dodataka za Noć veštica.

Vršilac dužnosti izvršnog direktora Peni Lipskomb rekla je da se vrši istraga da li "nešto suštinski nije u redu sa proizvodom”.

Ona je dodala da je prodavac uklonio proizvod i u prodavnici i na mreži, i rekla je da će dobavljač i prodavac biti intervjuisani u okviru istrage.

Potrošači moraju da budu svesni rizika koje potencijalno predstavljaju proizvodi za Noć veštica, posebno svetleći objekti kao što su fenjer, lažne sveće, štapići i baklje koje se napajaju satnim baterijama, navela je Lipskombova.

- Nažalost, statistika u vezi sa satnim baterijama je zabrinjavajuća. Jedno dete mesečno se ozbiljno povredi gutajući ili ubacujući satnu bateriju u uređaj - navela je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading