POTPIS KOJI MENJA SVE: Zvezda dovela LIDERA, brutalno pojačanje STIGLO na Mali Kalemegdan!

Autor:

Sport

22.10.2022

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se sjajni Argentinac posle debija u crveno-belom dresu.

POTPIS KOJI MENJA SVE: Zvezda dovela LIDERA, brutalno pojačanje STIGLO na Mali Kalemegdan!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su ubedljiv poraz od Reala, ali je utakmica u Madridu nagovestila da je prvak ABA lige dobio ogromno pojačanje u liku argentinskog asa Luke Vildoze.

Doskorašnji NBA košarkaš pokazao je da je spreman da preuzme lidersku ulogu među crveno-belima, a po njegovim rečima potpisao je da bi igrao, budući da je dobio takva uverenja od trenera Vladimira Jovanovića.

Svi znaju da sam imao nekoliko ozbiljnih ponuda koje sam razmatrao, ali znam koliko se košarka voli u Srbiji. Trener me je zvao, rekao mi je da će mi dati šansu da igram, da budem prvi plejmejker. To mi je potrebno i posle skoro dve godine bez mnogo košarke želim da pokažem svima da sam spreman da budem ovde i pomognem ekipi - rekao je Vildoza, a potom je dodao:

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

Vildoza obećava da će da bude još bolji

Baš dugo nisam igrao pravu, takmičarsku utakmicu. Igrao sam u NBA ligi, ali to su bile predsezonske utakmice. Evroliga je drugačija. Osećaš pritisak svaki dan, verujem da ćemo u sledećoj utakmici kod kuće biti još bolji.

Vildoza je, u četvrtom porazu kluba sa Malog Kalemegdana u elitnom takmičenju, zabeležio deset poena, uz po četiri asistencije i izgubljene lopte, na parketu je proveo 17 minuta, a "Delije" od njega očekuju još bolju partiju narednog petka, kada u Beograd stiže minhenski Bajern.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading