NAKON PLASMANA U POLUFINALE USLEDIO JE ŠOK: Organizator ne zna sa kim se Kecmanović sastaje u borbi za veliko finale!

Autor:

Sport

22.10.2022

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser uspešno grabi ka završnici turnira u Napulju, ali prava šok informacija dočekala ga je nakon četvrtfinalnog meča.

NAKON PLASMANA U POLUFINALE USLEDIO JE ŠOK: Organizator ne zna sa kim se Kecmanović sastaje u borbi za veliko finale!

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović je u četvrtfinalu turnira u Napulju nakon samo dva odigrana seta savladao Španca Pabla Karenja-Bustu i obezbedio plasman u polufinale u kojem će se sastati sa Lorencom Musetijem.

Međutim, pravu zabunu učinio je voditelj koji je Miomira nakon duela sa španskim teniserom upitao:

- Sledeći rival ti je domaći teniser Mateo Beretini. Do sada si se sa njim samo jednom sastao. Šta očekuješ od tog meča - upitao je voditelj ostavivši Miomira Kecmanovića u čudu.

Brzo se srpski teniser snašao i kratko odogovrio:

- Igram sa Musetijem - ispravio je Kecmanović voditelja.

 

 

Možda bi moglo i da se pomisli da je voditelj permutovao imena učesika polufinala, ali je čudno da se pred intervju informisao o međusobnom odnosu dvojice tenisera koji mogu da se sastanu tek u velikom finalu.

Treba napomenuti da su se organizatori napuljskog turnira suočili sa velikim brojem problema ove godine, a jedan od najvećih bio je podloga na kojoj se mečevi igraju. Ona je često bila natopljena vodom pa su teniseri bili u riziku da dožive teže povrede.

Svoj polufinalni meč protiv Lorenca Musetija, Miomir Kecmanović igra danas u 15.20 časova, a veliko finale je zakazano za nedelju 23. oktobra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading