BORBA JE TRAJALA DVA DANA: Jači je od svih poteškoća - Laslo Đere počistio Hrvata i zakazao duel sa Muzetijem!

Autor:

Sport

20.10.2022

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puna dva dana trajala je borba u prvom kolu ATP turnira pod Vezuvom.

BORBA JE TRAJALA DVA DANA: Jači je od svih poteškoća - Laslo Đere počistio Hrvata i zakazao duel sa Muzetijem!

Foto: Tanjug/AP

Mogao je Laslo Đere i ranije da okonča duel prvog kola turnira u Napulju, ali su iznenadni problemi sa podlogom na kojoj se ovaj turnir igra uslovili da meč bude prekinut u samom finišu drugog seta.

Susret je tokom današnjeg dana nastavljen, a srpski teniser je nakon velike borbe u taj-brejku drugog seta uspeo da obezbedi plasman u drugo kolo i zakaže duel sa italijasnkim teniserom Lorencom Muzetijem.

 

 

Ðere će se zbog toga već kasnije danas u osmini finala igrati protiv domaćeg tenisera Lorenca Muzetija, koji je četvrti nosilac u Napulju i u prvom kolu je bio slobodan.

Na turniru u Napulju učestvuje još jedan srpski teniser. U pitanju je Miomir Kecmanović koji je peti nosilac. Kecmanović će se tokom današnjeg dana sastati sa francuskim teniserom Korentenom Mutom.

Prema rasporedu današnjih mečeva Miomir Kecmanović bi trebao na teren da izađe u 17.20 časova, a odmah nakon ovog meča svoju borbu za narednu rundu započeće i Laslo Đere.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading