UDARNO SAOPŠTENJE MUP! Policija se oglasila o prebijanju sina Zorana Lilića (VIDEO)

Autor:

Hronika

22.10.2022

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su D. V. (1993) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda u saizvršilaštvu.

UDARNO SAOPŠTENJE MUP! Policija se oglasila o prebijanju sina Zorana Lilića (VIDEO)

Foto: ST/P. DIVAC, Printscreen

Kako se sumnja, on je juče Ulici Omladinskih brigada u Novom Beogradu zajedno sa još jednim muškarcem za kojim policija traga, zadao više udaraca tridesetdevetogodišnjaku koji je zadobio teške telesne povrede.  

Osumnjičenom D. V. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Podsećamo, Darko Lilić (39), sin bivšeg predsednika SRJ i funkcionera SPS Zorana Lilića, pretučen je na Novom Beogradu.

Republika

Foto: Republika.rs

Napad na Lilića

Darko Lilić je do sada bio privođen zbog vožnje u pijanom stanju, kao i za iznudu.

Bio je optužen za pucnjavu ispred kafića "Majdan" 2003. Ranije je bio osuđen i na šest meseci zatvora uslovno zbog napada na policajaca, ali je ta presuda zastarela.

Iako Lilić nije želeo da sarađuje sa policijom, za samo nekoliko sati, osumnjičeni su identifikovani.

U koordinisanoj akciji policijske uprave za Grad Beograd i Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, identifikovana su dva muškarca osumnjičena za nanošenje teških telesnih povreda u saizvršilaštvu, Darku Liliću, sinu bivšeg predsednika Jugoslavije Zorana LIlića.

Za drugim osumnjičenim, Aleksandrom R. se i dalje traga. 

Motiv i sve okolnosti slučaja, biće utvrđeni tokom istrage.

Oba muškarca imaju dosijee. Dejan V. je osuđivan da je učestvovao u tuči, koja je prethodila pokušaju ubistva 2019. godine ispred jednog splava na NBG.

Protiv Aleksandra R. vodi se postupak za ubistvo na Adi Huji 2019. godine, on je prvostepenom presudom kažnjen na 8 i po godina zatvora, ukinut mu je pritvor i izrečena mera zabrane napuštanja stana, ali je pobegao i u bekstvu je.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading