Uoči borbe za finale u Astani Novak dobio važnu informaciju: Evo o čemu je reč!

Autor:

Sport

08.10.2022

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najboljeg srpskog tenisera očekuje borba za veliko finale turnira u Astani.

Uoči borbe za finale u Astani Novak dobio važnu informaciju: Evo o čemu je reč!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković i Danil Medvedev odlučiće u međusobnom duelu ko će se plasirati u finale ATP turnira kategorije 500 u Astani, ali već sada obojica znaju sa kim bi trebalo da odmere snage u meču za trofej.

U prvom polufinalnom paru snage su odmerili ruski teniser Andrej Rubljov i Stefanos Cicipas, a nakon velike borbe i više od dva sata provedena na terenu Grk je slavio rezultatom 2:1 (4:6, 6:4, 6:3).

 

 

Prvi set pripao je ruskom teniseru koji je već u prvom gemu ovog susreta stigao do brejka i tu prednost je zadržao do kraja seta.

U narednom teniseri su uspevali da odbrane servis sve do desetog gema. Imao je u tom momentu Stefanos Cicipas prednost od 5:4. Rubljov je servirao za ostanak u setu, ali je grčki teniser u pravom trenutku uspeo da stigne do brejka i uvede meč u treći set.

Odlučujući set bio je u potpunosti preslikan kao prethodni. Imao je Cicipas prednost od 4:3 i u osmom gemu uspeo da stigne do brejka, a samim tim i i trijumfa.

Stefanos Cicipas sada čeka okončanje drugog polufinalnog meča kako bi saznao ime protivnika u velikom finalu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading