Još uvek si mlad i zelen za ovakvu tvrdnju: Kao da Novak ne postoji - Alkaraz hvali samo njega!

Autor:

Sport

04.10.2022

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve oči teniskog sveta narednih dana biće usmerene ka Kazahstanu.

Još uvek si mlad i zelen za ovakvu tvrdnju: Kao da Novak ne postoji - Alkaraz hvali samo njega!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaras

Izuzetno jak teniski turnir održava se u Astani. Veliki broj tenisera koji prema ATP listi spadaju u sam vrh belog sporta uzeće učešće na ATP turniru kategorije 500, a svakako imena Karlosa Alkaraza, Rafaela Nadala, Novak Đokovića, Stefanosa Cicipasa, Danila Medvedeva,..., garantuju užitak svim ljubiteljima ovog sporta.

Jedan od mečeva koji se sa velikom pažnjom iščekuje u Astani jeste duel između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, a pred početak turnira Kralos Alkaraz, trenutno najbolji svetski teniser imao je šta da kaže:

- Dva Španca na vrhu rang liste! Ponosan sam što delim ovaj trenutak sa Rafaelom Nadalom, najboljim igračem svih vremena! Idemo.

 

 

Potpuno je jasno da godinama unazad traje polemika u teniskom svetu ko je najbolji teniser svih vremena. Jasno je da Karlos Alkaraz ima svoje mišnjenje, bez obzira koliko ono bilo subjektivo, ali sud o navedenoj temi, ipak će dati istorija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading